Störtskön

Kollade för andra gången in på blondinbellas blogg, asså jag gillar inte den tjejen nånstanns. falsk och hittar på grejjer för att framstå som bättre, hon är så självgod så det är äckligt.. Antar att man antingen hatar eller älskar henne, ni kan väl gissa vilken kategori jag tillhör?  Sen blir jag väl lite besviken på mig själv, för att genom att skriva det här inlägget ger jag henne lite extra publicitet men jag kan ju inte låta bli.. Speciellt eftersom anldeningen att jag skrev de här inlägget från första början är att jag vill tipsa om en störtskön sida, allt dom säger vad dom än säger - håller jag med om. http://bellasuger.se/  klicka där så kommer ni in på den.
 jag är för ledsen för tillfället för att skriva vidare på nått riktigt inlägg, så skippar de
tjux och förlåt isabella weski jag ville verkligen men jag är fast här. <3


You know what really grinds my gears?

Att jag skrev ett långt omsorgsfullt, bra inlägg på den här bloggen och när jag ska spara och publicera - försvinner det. Jag orkar inte börja om , och jag minns knappt va det stod.
Imorrn får jag antagligen åka hem ( finally ) och gå tillbaka till mitt gamla vanliga liv, hoppas bara att pappa inte lyckats ändra på nått när de gäller mamma under de här två veckorna som han lovade att han skulle se till att göra, det skulle innebära massa nya regler och problem. Jag går inte riktigt ihop med regler och sånt skit, det innebär bara att jag kommer ljuga för att kring gå reglerna, och det känns ju inte bra alls? Alternativet skulle vara att jag lät bli och ljuga och följde dem så att jag en vacker dag skulle kunna bli nunna - thanks, but no thanks. Mitt liv är ganska underbart som det är, första gången jag erkänner det? men de är väl för att jag fått känna på hur mycket jag har att förlora och hur mycket jag har att vara glad över nu.
Ska inte över-dramatisera dem här två veckorna nu, de har vart fina stunder också, förstås.
ska hoppa in i duschen nu - tjux


You don't know what you got till your missing it a lot, i had go throw it away.

såg 10000 bc på bion igår, Oj oj oj den var fakitskt inte bra. Trotts kritikernas dåliga kritik tänkte jag att dem bara haft en dålig dag och att den säkert va bra ändå, men neppa. Sen har man ju hört från vissa håll att den inte alls var dålig, och jag förstår nu varför de är så skillnad - förlåt att jag säger så här om det skulle råka vara nån som tyckt om den, men de är nog dem som inte söker nån mening med filmer som kan tycka att sånna filmer är bra, alltså som inte är tillräckligt djupa ungefär. ( en lite snällare bskrivning.... )

och usch va jag är trött på att folk ser mig som korkad, visst jag råkar säga lite blondie kommentarer ibland, men de gör mig inte till hjärndöd.  Vill inte att folk drar ner mig på den nivån som resterande 70% av sveriges bimbosar ligger på. Det är bara att sätta sig brevid nån tjejgrupp och lyssna på vad dem pratar om, det är nästan så man bara vill ge dom en kram och säga att de ordnar sig en vacker dag kommer du kanske också få en hjärna lilla gumman.
Oj va posetiv jag är idag.. haha, nej men jag vaknade gråtandess så kanske har påverkat resten av dagen med negativa saker? ( Vaknade gråtandes gjorde jag för att jag drömde en hemsk mardröm, gulligt va? noppe.. ) Så förlåt till alla som råkat utför/ kommer råka utför min lite paranoida dystra sida idag.
Tex Jerry, sarri ! 

Ska lyssna på lite Feel-Good musik nu så kanske de blir bättre,  probably not.

Uh vill ha mitt smink, lämnade allt hemma eftersom jag inte räknade med att jag skulle stanna, har vart utan mina kläder och smink osv i hela 3-4 dagar, uääh. bror min printade in att vi skulle få åka på fredag eller imorrn, så var helt överlycklig men sen kom satu och sa att vi ska stanna. oh dear please kill me.
tjux ska tigga smink av sini.


Med gråten i halsen

Säger jag att jag vill hem.

Helgon förklarad så fort man dör?

javisst man ska respektera de döda, men så fort man säger nått illa om en person som dött stannar världen upp bara för att stirra på dig som om det var ditt fel att personen var död.
Vi var inne på en sida som handlade om en kille som dog för nått år sedan, han var skådespelare och har vart med i en ungdomsfilm som antagligen de flesta sett.  Jag har absolut Ingenting emot honom alls, känner hans kusin och allt sånt, men jag tycker att han var helt värdelös som skådespelare.  så vi satt alltså och kollade på sidan, S säger: är det inte han som var med i *** *** ** ****** ***? 
- jovisst va han det..
- ahh stackare han fick inte ens se den.. då säger jag :
- Nej men de kanske va lika bra han va inte så bra i den direkt.
 "alla blir helt tysta i en halv minut och bara glor på mig" 
M - Men så kan du ju inte säga!
 - kan jag väll visste? han var ju hel kass?
 - Det är ju synd om honom?!

Ja det är synd om honom, de är synd om alla som dör men sånt händer.. om han nu råkade vara dålig, så var han det. Filmen kommer inte hamna på topplistan och han kommer inte klassas som en bra skådis bara för att han är död?
Är jag kall nu? tjux


Skills

Hmm, jag är en höjdare på att messa upp saker och ting.  Men hallå man lever bara en gång , så vitt jag vet.
är helt slut fast jag sov riktigt bra jämfört med hur de brukar vara i vanliga fall, vaknar jämnt klockan sex -sju och är helt uttorkad, dricker en liter vatten och inser att det inte hjälper, sen slutar det några timmar senare. men idag fick jag sova nån timma extra , woho .  känner nästan för att gå och lägga mig igen , men ska vänta på att pappa ringer först så helvetet bryter ut ooch jag inte behöver oroa mig för nått efteråt när det är över. kind of, tjux.

image33
Ser så där lagom fridfullt ut...

Från och med 1a april

under ett år inte äta: Choklad, Godis, Chips, Kakor, Tårtor och Bakelser,
'med undantag för Tårtor på födelsedagar, choklad 24-26december, Popcorn, Bullar, Muffins och Kondisbitar.


Min och systers överenskommelse klarar vi de här drar hon och jag iväg till London Paris eller Rom. Woho!

image31

Som ett skavsår på stortån

Uscha va skönt det ska bli med sommarlov snart.. eller snart och snart - de är ju ungefär åtta veckor kvar men varje dag är det en dag mindre. Påsklovet ser jag inte fram emot så mycket däremot. kommer inte kunna ha kul en sekund eftersom jag ska bo hos min pappa, han kanske släpper på kopplet lite på lördag om jag har tur så får jag ge mig iväg till tyresö och gå wild'n crazy så de räcker för resten av lovet.  Men med stor trolighet - nope. hoppas kan man !
Jag är så förbannat skoltrött och om jag ska hålla mina betyg från förra året måste jag plugga igenom hela lovet. antagligen kommer jag titta på tv istället, men jag kan ju låtsas att jag ska ta igen så känner jag mig som en bättre person ( nej fan va låg jag sjunker nu).

Im in deep pain igen, min stortå är helt förstörd. På idrotten tvingades vi springa åt samma håll runt runt runt isådär en tio minuter minst och visst det är fullkomligt mitt fel som inte hade några skor, men vi kunde bytt håll nån gång höll på spy för jag var så yr, inte mysigt och dessutom var det på tok för högt tempo enligt mig för att få två klasser att hänga med. Men dom fick ju mvg på sin lektion så min åsikt är obetydlig. inte för att jag dog men jag vet att de finns dom i båda klasserna som aldrig i livet orkade med det där.

Gahh det här lovet kommer suga utav helvete! vill vill vill vill inte vara i sundbyberg. inget mot att vara här egentligen asså, men (eller jo kanske lite ibland... och lite till) inte det här lovet inte det här lovet inte det här lovet. Helt frustrerad. Anledningen till vaför de är så viktigt för mig att vara hemma de här lovet kan jag inte avslöja ännu, men de kommer nog senare - inte just nu iaf.
Buhu, jag rymmer.
Hahah, i wish, men så tom är jag faktiskt inte i skallen,..
TJUX HA EN BRA PÅSK.


Hjälp tack

under senaste tiden har jag börjat tröttna sjukt mycket på  mitt hår, men nu har jag äntligen fått det långt - helvete vad jag har käMpat för att då det så dessutom! Men som sagt har jag börjat tröttna på att se samma sak varje dag, om jag låter bli att platta det blir det en stor boll och plattar jag det ser det likadant ut alltid always aldrig nått nytt.
kan ni berätta för mig hur jag sk göra? klippa av skiten eller behålla?

image29    KORT VS LÅNGT      image30


Påsk semester?

Pappa och satu pratar om att boka resa nu fort som fan och åka iväg på torsdag eller fredag, NOO FUCKING WAY!
Ska til spanien i sommar och argentina i vinter Det räcker för mig tack...  Okej nu låter jag som värsta negativa ungjäveln som bara ska vara besvärlig. Men att åka iväg med pappa, satu, charly, isak, sinika och en liten bebis cassandra på påsk lovet är inte så frestande. jag gillar att göra listor, här är min lista på varför i helvete vi inte ska nånstans i påsk : 

 1. vi kan inte ens komma överens vid matbordet.
 2. Cassandra är tio månader, det går inte hon skriker ju.
 3. jag står inte ut med charly och isak.
 4. Nån som tänkt på att vi kanske redan hade planer inför lovet innan pappa bestämde sig för att poppa upp?
 5 JAG VILL INTE.
 6 SINIKA VILL INTE .

Men tanken var ju god, tack för det men det räcker med att ha sagt det, vi behöver inte förvärkliga det.

Lloren chicos lloren

Nu när pappa är tillbaka blir det automatiskt så att massa minnen poppar upp - Helvete vad jag saknar argentina! Där det är 40 grader varmt, där ingen bryr sig om något som hellst som är oviktigt som smink ,klädmärke, skor. 
Eller okej, skulle man bo där kanske man inte ska gå omkring och se ut som en fågelskrämma men när vi är där spelar ingenting någon som hellst roll. Spela fotboll på gräsmattan med kusinerna, fotboll på stranden med random personer som frågar om man vill vara med utan att ha tänkt tanken att de skulle vara pinsamt. Dem är så härliga människor och jag hatar att vi svenskar är så jävla stela ( okej jag är inte hel svensk men jag ser mig själv som svensk, finns inte så stor anledning till att inte göra det. ) svenskar e stela i vilket fall som hellst, och det är för fan pinsamt tycker jag.  Men är det så man blir uppfostrad så har man ju inget val liksom. 
Min mamma är svensk och min pappa kommer från argentina, de har gjort att jag växt upp med lite annorlunda regler, seder, ett extra språk och en hel del annat. Har insett på senaste tiden att det antagligen gjort att jag alltid tänkt och beteet mig på ett speciellt udda sätt. *snabbtänkt som fan*...
oj va ointressant, men jag har inte så mycket att berätta fast jag har sjukt mycket att berätta när jag tänker efter. Pallar inte helt enkelt!
I want to run away this two weeks.
Tjux

The conehead

Jag har ont, jag är sur, jag är ledsen, jag är trött, jag orkar inte, jag vill hem, jag vill sova och jag behöver snacka med nån. Alla är så jävla off och är ute och festar medan jag sitter här och tråkar sönder bråkar och blir M**********. Woho vilken härlig lördagskväll.
ha en trevlig fortsatt kväll världen, tjux.

Ett lite seriösare inlägg då

Daddy is coming home! Nu har det väl gått ett halvår eller nått sen vi sågs sist, vet inte riktigt men det var ett bra tag sen. Inte lika farligt som tidigare, då gick det ett helt år emellan . undrar när nästa gång blir? på min student kanske.
nej ska inte vara sånn nu. Det är kul att han kommer, och det blir automatiskt att jag får träffa min lilla bebis gullunge cassandra. Oj vad jag älskar min söta gudomliga lilla syster. Även om jag inte visar det så mycket kanske, jag är ju aldrig där. missar hela hennes barndom. kommer inte kunna sitta med när hon tar hem sin första pojkvän och berätta pinsamheter om vad hon brukade hitta på som liten, är avundsjuk på sinika och isak som är med igenom allt. men så blir det när man inte bor där. Dessutom bor vi hos pappa i sundbyberg, det är en bit att åka när jag går i skolan och bor i tyresö på heltid sen pappa flytta till argentina.
Jaja, han kommer på lördag iaf, tror jag. sen vet jag inte om det går att lita på allt som sägs när det gäller honom.
image27

Uscha vad jag är skoltrött och allmänt trött på allt. Men jag fick en liten kick av att grabbarna ( @ slembollarna) sa att jag knappt var en i klassen eftersom jag aldrig var där. Bullshit, de är dom två veckorna efter lovet som jag hamnat i lite av en svacka. Mår allmänt dåligt bara, har gått upp i vikt och känner mig söndersliten. Vem fan har lust att ta sig till skolan då? Men jag blev så jävla förbannad bara , så jag ska inte missa nån mer dag fram till påsken så kan dem ta sig i röven allihopa. hur ägda blev inte dom när de visa sig att jag hade sådär dubbelt så bra poäng, trotts att jag hade grymt hög frånvaro. så ni losers som sitter där varje dag och inte lyckas få bättre poäng än nån som kommer till proven and thats it ska bara hålla käften.
på nationella idag hade jag missat genomgången och visste knappt vad de va som skulle hända, trotts det var min åsikt en av dem som läraren la märke till extra, och bad mig att ta upp de med klassen. tycker det säger en hel del.
aja. Jag vet att jag är smart och kan komma hur långt jag vill. Thats all that matters to me.

Oh fuck pain

Har ooooooooooont. ville bara säga det.
image28

Glädjedödare

Håltimmen i skolan idag spenderade vi på att ta fram olika tryck till det som skulle bli vår klasströja, vi hittade en del sköna tryck och var helt okej överenns, men självklart för att det skulle bli rättvist skulle alla få ha chansen att rösta, majoriteten vinner och det får man ju bara leva med, visst. Överlyckligtröstades mitt tryck fram och tillslut kom vi fram till att de skulle bli en svart tröja med guld text och tryck, helt jävla underbart liksom och vi som från början hade startat hela grejjen med att ha skoltröja var skitnöjda. Men då kommer ju självklart dom där äckliga slemmiga killarna i vår klass och ska förstöra, " Vi vill inteha trycket, Vi vill ha en rosa tröja med rosa tryck, vi vill ha en playboy kanin".  1.hur jävla intelligent får man bli om man sätter ROSA-PÅ-ROSA?! era vidriga illa luktande apor. 2. playboy kaninen är så jävla tacky som det bara går. 3. Det är en klasströja, köp en playboytröja istället så har ni samma skit. Trotts att vi var i majoritet tvingades vi att byta färgen på trycket, för dom hota med att dra sig ur, och man behöver tio pers för att få beställa. så vi ändra till rosa text svart tröja och samma tryck, okej det klarade jag av. Men det dög inte , dom skulle i sånnafall ha svart tryck och rosa tröja. VA ÄR DET FÖR FEL PÅ DOM!? jag vet att det inte är rätt att andvända bögar som en negativ term, men hur skulle ni framstå om ni gick omkring med dom tröjorna grabbar? ärligt talat. inte enns jag vill andvända rosa. Så det sluta med att jag och ungefär alla som hade settframemot att få en skoltröja drog sig ur.  Nu blir det ingen tröja för mig eller ebba eller jossan jojjo osv. dom ska ha sina äckliga tröjor på sina äckliga kroppar med tillhörande äckliga hjärnor.  Det vore okej om dem vart riktigt entusiastiska och liksom planerat att oh! fan va najs det skulle vara att göra så här, och om vi hade det här trycket med den färgen skulle de bli skit snyggt. Men såfan heller, dom är jävla retards som vägrarväxa upp. och skulle nån av dem läsa det här skulle dom antagligen börja asgarva och tänka haha vi lyckades göra dem sura.  Grattis, ni sabbade nått vi sett fram emot varje år när niorna som skulle gå ut hade sina klasströjor och bah fan va kul.
GRATTIS ERA KUKHUVUDEN

Trotts vädret, trotts att jag är otroligt försenad

Idag är en sån där underbar dag där absolut ingenting är omöjligt, och det är så underbart att känna så.
Jag tror att det beror på, hör och häpna - min hy! det lilla jäkla såret slutade blöda, och nu är det bara ett litet jack, det bästa är att !!!! pricken är borta!!! JAA! nästan så jag kan gråta av lycka. + att resterande hud är bebis lent och har en fin lyster, haha .  Gurr.
 image26
Så glad är jag att jag LER på en bild maha! händer inte ofta, kommer fram ett fult litet grin eller nått.
Ska rulla iväg till skolan nu , sen blir jag hämtad och då blir de mys. Its an wonderful day. Oh yes indeed.
TJUX

blood

Min katt attackerade min näsa när jag låg och tittade på en film! Hon har aldrig i hela sitt liv rivigt eller bitit mig eller någon annan vad jag vet, men ikväll fick hon en knäpp. Jag har ett mini mini sår på samma ställe som jag har min röda omtalade prick ( för er som inte vet, är mitt största komplex otroligt nog en röd halv centimeter prick mitt på min näsa. Jag gör allt som går för att den inte ska synas, men smink försvinner fort på nosen... ska ta bort den, men måste vänta tills man är arton innan man får ta bort ytliga blodkärl med laser. ) iaf, det där obetydliga lilla lilla såret blöder fortfarande , ca två - tre timmar senare, jag börjar nästan bli rädd, kan man förblöda så? mamma sa att de inte var nån fara, men det skulle hon säga om jag kom med en bruten arm antagligen också så det säger mig inte så mkt.  Men allvarligt talat kan de inte vara så stor fara, jag menar, ett sår på två milimeter kan man inte dö av.
 image23 
Sådär läskig ser min näsa ut. svartvitt så ingen känslig jävel ska börja grina.
Nått läskigt däremot är en bild tagen för ett tag sen när jag blev lite proffs sminkad, tyvärr inte lika proffs bild men haha vahat evah, den va lite skrämmande enligt mig iaf, vad tycker ni? ser ut som vem som hellst skulle kunnat gjort de där, grymmare irl! Var  en del smalare på den tiden också... buhu.
image24


TJUX

MAFFIA

Blogg  jävel, inte kunnat logga in och skriva sen senast, skit störande.  Men nu gav jag det ett sista försök, and what do yo know, den fungera! What evah,
Igår... Var en ganska vanlig lördag. Eller ganska, mina lördagar ser typ exakt likadana ut nuförtiden. Lite trist, saknar den gamla tiden när vi var på olika ställen med olika människor. Men ska fan inte klaga för de e jävligt kul att vara där med skönaste människorna.
Gårdagens bästa va fan "lilla bussen". orkar inte förklara, men jag dog av garv iaf.
Tyvärr slutade kvällen inte lika bra, jag åkte iväg skit förbannad, kämpade för att inte nån skulle märka det men fan va jag var sur. Drog till G och träffade Sötnosen. Kändes bättre då, men inte helt glad efter det heller .
gick hem, förökte komma in på bloggen ännu en gång, Failure, försökte somna - Failure..
så satte mig med guitar hero och försökte klara Psychobilly Freakout - expert, Klarat den förut och ska klara den igen, hatar att fastna på saker jag är så envis att jag inte kan sluta innan det är klart. Somnade tillslut, men tog ett tag.
Nu ska jag sticka. Tjux

Good old times

Var på återträff med konfan idag från i sommras.
Helvete va många minnen som dök upp ! Kunde man spola tillbaka tiden asså ojoj, roligaste minnet jag har är när vi åkte fyrhjuling och fastnade mellan ett träd och en stor sten. Kom gubben som ägde dom och skulle hjälpa img och jossi loss, ställde sig framför och puttade, när vi va loss råkade jag trycka in gasen och köra på gubben, haha jisses va det var kul! inte för honom , men vi dog av garv. Skillat !
Miss miss miss,!
Ska sova nu håller på decka på skrivbordet, Tjux

267790-2
Jag var riktigt bruuuun trotts allt. oh yes i miss that
267790-1
Hela gänget, typ ! Good old times som sagt

Soon

Ville bara säga att det här är världens gulligaste kille ! Underbar är du, glad att jag träffa dig, dont ya ever forget that!
image22
Jerry moe, du betyder bästis! <3


Charlie

Jag vet percis hur jag ska väcka min lillebror charly imorrn! Underbart, ska filma det.

Taco night

Ikväll kommer min syster och eventuellt brorsa över. Ska bli mysigt, hinner inte träffa steffie så ofta, sebbe flyttade ju nyligen hemmifrån så honom har man ju träffat så gott som varje dag i fyra år, inte lika spännande men det är ju trevligt ändå.( vi bråkade ganska stort, vet inte om han tänker vara tjurskallig och hålla kvar vid det eller om han redan glömt det, är inte så över entusiastisk själv heller iof. Men han är min brorsa och älskar honom oavsett.)

Back to business- Vi ska antagligen rita lite på designen till min bal klänning, har valt tyg och allt sånt nu, designen är sågott som klar men ska väl bara fin slipas lite.
Lång klänning blev det mot alla odds, men jag håller med Bella om att det inte är ofta man får chansen att leka prinsessa, så nu tar jag tillfället och ska ha en lång, kort klänning kan jag ha på tjej middag eller födelsedagar osv. nu lyckades jag komma av mig igen, jisses. men iaf vi ska äta tacos och spela zelda antagligen eftersom steffie är på det spelet så fort hon kommer över det, bara mysa helt enkelt.
Sa för ett ex antal timmar sen att jag skulle titta på sweeney todd, men har vart på G med att städa fram tills nu, ska kanske sätta på den nu istället. synd att solen lyser in så starkt bara eftersom det är en sån mörk film, blir jobbigt kontrast. Ska nog passa på och gå ut och gå eller kanske ta i och jogga nu när det är så strålande väder.
Fuckade sverige, igår snöade det.
Ha en bra dag =) Tjux

Nationella sv

igår fick vi reda på vad vi fick på nationella i svenska läsförståelse. Jag fick ju relativt bra. ( gud vad jag andvänder ordet relativt, nån som vet nån bra synonym på de? :P ) VG+ sa lisa att jag fick, egentligen borde jag ju jubla över det, men det var mer sorgligt. Jag som får hem ig varningar i svenskan en gång i månaden liksom, på grund av att jag inte gör dom där förbannade äckliga bokredovisningarna.
Fan va jag hatar bokredovisningarna. Och jag tvär-vägrar att göra dem även om jag vet att jag kan höja till ett Vg i svenska. Okej om jag fick skriva vad jag ville, men man ska följa en mall och pricka av om man fått med personligheten på huvudpersonen, utseendet, utveckling under bokens gång, författarens syfte osv.  Visst jag förstår det där med att man ska skriva efter en mall, inte helt ologiskt. MEN. boken man skriver om måste man tycka om. det är det värsta jag hört, jag förstår om folk som läser det här inte riktigt kopplar varför det skulle vara så hemskt, men det är det.
Vi ska läsa klassiker hellst, vilket jag finner helt jävla värdelöst eftersom dem är så förbannat jävla lång tråkiga, vad är det för fel på paulo coelhos böcker ? Jag lär mig så mkt mer av att läsa dem än att läsa om Harry Martinsson, en liten statarunge som jobbade på en cigarr-fabrik där han rullade cigarrer dag efter dag. Hur ointressant kan det bli?! Lite svårt för mig att tycka om boken jag läser då med andra ord. Och tyckte man inte om den får man läsa en ny bok eller låtsas att man tyckte om den. Kul kul, kul. vi har en månad på oss dessutom KUL.
Jaja, bokredovisningarna består i vilket fall som hellt och jag kommer inte få mer än G så länge jag inte gör dem.
Fuck this ska kolla på sweeney todd  ännu en gång, Gurr vad jag älskar tim burtons filmer.
image21
Tjux

RSS 2.0