Vad händer egentligen?

Numera, sen 4 veckor tillbaka har jag ett jobb! Jag är inte längre tllsammans med Jocke, killen som jag alltid kommer älska, men aldrig, aldrig fungera med - tyvärr! Visst kan det vara bra att vara olika personligheter i ett förhållande och ha olika intressen, men dont push it. jag har förlorat en vän och en kärlek men vunnit så mycket på att det här förhållandet är avslutat så jag kan inte känna mig mer än tacksam.. :) Man växer varje dag och vissa dagar mer än andra.. Så det är bara att dra nytta av det som varit o växa o bli starkare som person.


Däremot verkar jag tillfälligt eller för alltid ha förlorat en annan vän. någon jag vart nära det senaste året, och fy det gör ont att inte kunna fortsätta som man gjort, men jag förstår och kämpar med att hitta det posetiva i detta med, men med det här var det visst inte lika enkelt att hitta det ljusa i att det tar slut som ett avslut på ett destruktivt förhållande (hehe konstigt va...) - tyvärr! Så det suger. Jag hoppas att det löser sig. Framtida Jag - bara du vet... spännande ;)
vad mer... hehe denna underbara kille jag träffar just nu kan vara värd att nämna också. måste säga att det är något nytt för mig med den här killen. Han kommer liksom från en annan krets än killar jag brukar dras till vilket är ganska spännande.. men för nått dras jag till honom, så det är bara att hoppas och be att det inte är min assholekille-dragning som är igång, för jag verkar ha lätt att dras till sånna också.. men än sålänge verkar det inte som det iaf :) *woppie* En annan sak.. Han är för fan det snyggaste jag sett. Ja, han är cp,jävlar,helvete snygg. Första gången vi träffades hos en kompis på en hemmafest i sommras slutade i princip alla tjejer att andas. och han vände sin uppmärksamhet till mig, vilket var lite smickrande men jag hade pojkvän då och kunde bara le o lyssna på hans berättelser med lite avstånd, men vilka saker han sa..oj fick alla att smälta, som att det inte räckte med det där leendet, nej han är en riktig vältalig, väluppfostrad och smart - inte sådär räknar ut roten ur vilket tal som hellst smart utan bara normal smart, akttraktivt smart (; han kan säkert räkna ut det med när jag tänker efter haha, ska fråga när vi ses på söndag. Han är nämligen ute o övar(?) inför krig då han är utbildad amfibiesoldat *dreegeeel* hela den här veckan.. men okej stopp paus, vi återkommer till honom en annan gång om det håller.
OKEJ... JOBB!
mitt allra första riktiga jobb då.. det kan vara värt att minnas nån dag i framtiden, har som sagt jobbat i snart en månad på en larm firma som heter TMP alarm,  de jobbar mest med brandlarm.. jobbar i landstingshuset just nu och kommer nog att vara kvar där ett bra tag framöver.. :) det riktigt trevliga med den här firman är att det är så många unga som jobbar där, så man känner sig inte helt missanpassad iaf. Eftersom jag är tjej så skulle det kännas helknasigt att vara en 18 pytteliten tjej bland en massa läskiga gubbar. Det känns tryggt och nu iaf!
Sen att jag är helt värdelös är en annan sak. Vissa dagar går allt helt perfekt, andra dagar känns det som att aaaaaalllllttt bara går åt ******. Men jag har nog aldrig kämpat hela vägen, jag är ju lärling av en anledning, jag kommer inte att fatta allt påengång och de e nått som e lätt att skriva men frustrerande att ta in. det är nog därför gamla gubbar skulle vara så läskigt, överrutinerade vana tjuriga män. Läskigt.
Så tack o hej leverpastejjjjjjjjjj... Kul att uppdatera ibland :)

RSS 2.0