En fin liten Mix.

så otroligt många känslor och tankar inom min nu. Jag har en grymt tung ångest i bröstet som vägrar släppa.. och nuförtiden växer den bara mer och mer för var dag som går, jag vill bara spy så fort jag ser mig i spegeln.. jag äcklar mig själv - Verkligen. Samtidigt känner jag att jag vill fortsätta kämpa, inte falla tillbaka i skiten.. Kämpa för min familj, kämpa för älskade sara solvik som har det 100 gånger värre än mig fast hon är helt perfekt..

Bortsätt från allt det där så är jag ganska lycklig just nu.. jag har typ fått några nya riktigt bra vänner, + att jag redan har sjukt bra vänner.. Dessutom har jag hittat en pojke som verkligen får mig att le bara jag tänker på hnm.. <3 underbar är vad han är..

jaja.. nu börjar sömntabletten kicka i och jag orkar verkligen inte vara uppe längre , huvvet känns jävligt tungt kan jag säga er..  jaja, ni får ha det så braa imorrn ska jag baka bullar med Bästaste schtekarn bella. <3

Puss vet att ni älskar mig, sov så gott..

.-

Tänk att allt kan rasa ihop så lätt, tänk hur mycket en person kan betyda. hur mycket du kan betyda!
Det är helt ofattbart..
jag kan inte förstå att han är borta nu.. han är inte alls i göteborg som han brukar vara i 3 dar.. nej han är borta på riktigt, och det går inte att ändra på. Fan..
när jag vakna idag va jag helt slut i huvvet.. grät floder innan jag somnade pga sömntabletten, men eftersom jag inte hade druckit nått och blivit av med så mkt vätska blev jag helt yr och huvvet dunkade sönder. .

idag har jag ändå inte vart så.. hysterisk, jag har kunnat prata normalt om vanliga grejjer.. va ute och gick, prata med ebba.. ja typ vanliga grejjer, men när man skrattar får man på nått sätt skuldkänslor, sen tänker man att nej men man kan inte få skuldkänslor.. För det skulle inte peter ha velat eftersom allt han ville va att göra andra glada.. de är bland det sista jag kan komma ihåg att han sa..  att han gör allt för att göra människor glada om han kunde.
hopppas att han visste , att med honom var vi verkligen lyckliga.. speciellt mamma.
aja när man kommer å tänka på allt det där så slutar de med att jag gråter..
lovar att alla tror jag blivit galen eller nått, fr ingen vet ju om vad jag tänker så först sitter jag å garvar så helt plötsligt gråter jag,
vore det nån annan hade jag tänkt att den va galen i varje fall... :P

men men , nu ska jag hitta på något annat än att sitta här och typ.. deppa - finns väl inget som kan stoppa mig från att göra det, men känns fånigt att gråta framför datan,
 
aja, puspuss vet att ni älskar mig, och ta hand om er.





R.I.P Peter.. Vår ängel redan från början

Du dök bara upp i våra liv helt plötsligt, i mitt , i charlys, i sebbes , steffies.. ja allas.  i vanliga fall är det jätte svårt att bara ta in nån ny.. men du passade in så perfekt med din humor - dina bus, jag menar.. Vem kommer på iden att anlita en skådespelare för att sedan klä ut den till liemannen å sätta in i duschen , för att skrämma vettet ur stackars mamma? Du! Nu hann vi aldrig göra det.. för vi skulle gjort det om det inte vart så som det är.. '
det fanns så mycket vi skulle göra men vi hann inte..
Jag saknar dig jätte otroligt mycket, och att veta att du inte kommer komma in genom den där dörren och skrika hallå jag är hemma längre.. det gör så Ont.. så grymt ont..
Du hade så stort hjärta också.. verkligen, alltid plats för oss!
gud, to.m charly grät hejdlöst.. jag vet att du hade velat/vill att vi ska fortsätta leva lyckliga , men det kommer bli så svårt. tror inte du visste om hur mkt du han betyda för mig på 9 månader! du har hjälpt mig med en massa, du har hjälpt mamma med sååå mycket när hon va med dig asså.. aldrig någonsin sett henne så lycklig! Det är så orättvist.. så otroligt orättvist, Äntligen hittar vi vår räddare - den här familjen höll verkligen på att gå sönder helt innan du kom. du blev vårt klister, du kom och fixade så mycket.. Så varför varför skulle just Du bli påkörd..? Av ett tåg.. ett jävla tåg :'( jag vet att du också var lycklig med oss, så det var inget självmord.. tror aldrig att du skulle kunna göra så, inte heller att du skulle vilja det.
Nej nu ser jag ingenting längre tårarna rinner som aldrig förr..  Jag saknar dig och älskar dig. du blev som en andra pappa
.
Vila i frid peter,det förtjänar du<3

.-

Hahah, usch tänk att jag hållt fast vid den där patetiska osäkra saken..
Goodbye!

.-

Varje minne. Jag tror inte det finns en sekund som jag inte minns med dig, det finns så mycket jag alltid glömmer, men inte dig, aldrig dig! Aldrig våra minnen trotts att dem är allt jag vill glömma, de hindrar mig från att fortsätta leva.. Mitt liv stannade upp den dagen det tog slut.. Jag började att trycka undan dig ur min tanke bana, det fungerade, ett tag.. Tror det nästan gick en månad utan att jag varken pratade om dig eller tänkte på dig.. Men av nån anledning kom du in på min bana igen och nu har det exakt gått 4 månader.. Jag tror inte enns att du kommer ihåg mig helt och hållet, jag tror inte att du tänker på mig som jag på dig.. de gör ont,
såg dig igen för första gången på månader för några dagar sen, vilken panik jag fick jag bara önskade att du inte skulle se mig, jag vill inte höra din röst - jag vill inte se ditt ansikte - jag vill inte känna din doft.. jag vill faktiskt inte ha med dig att göra..

jag älskar dig.

.-

Twiztade jävla äckliga värld. jag hatar den. Hatar den!
å ändå måste jag - vi leva i den..
skit alltså.


.-

Världen slutar aldrig att förvåna mig..  4 saker har hänt under dom senaste 24 timmarna som jag aldrig någonsin trode skulle hända. men jag är lycklig som Fan över att dom gjort det... :) så jävla lycklig!!

aja, idag har jag Äntligen garvat ordentligt! verkligen frihetskänsla! med tanke på dom föregående sheeeta tråkiga ,deppiga dagarna, :) det blev ingen bio - men vi hyrde film istället å såg på hysteriskt roliga jackass 2 :) lite äcklig från och till ,, men de va kul ;D
nu ska jag kolla på den 4 filmen för dagen :)
puss vet att ni älskar mig <3

.-

Nu har jag som vanligt satt mig själv i skiten. helt otroligt. shieet oxå :P men det fixar sig.. de brukar det iaf,
nått som verkligen e skit e de där han sa till mig.. det där jag inte ens vill skriva eftersom de e så hemskt.. eftersom de sabbar mitt liv ännu mer..
men ändå vare det jag behövde höra. jag behövde höra nått som hjälper mig att motstå det ända mitt liv tycks krättsa runt - mat.
efter vad han sa.. kommer jag inte behöva skjuta undan tanken på att jag kanske skulle försöka iallafall. nu kommer den tanken inte finnas mer, usch nej aldrig mer.
spelar ingen roll vad nån säger - jag ser mig själv.. jag e inte blind.. så sluta ljug, nu fanns det en som sa det jag såg, de sved .. men sanningen svider ibland.
aja enough drama. :P borde inte säga merändå,
Uschamejj va tråkit jag haft dom senaste dagarna alltså - hel deppiga senast jag hade kul var i tisdags med weski på grönan.. de va fanemejj helhärligt + när jag va i huddinge , då hade jag det kul - fast de va mer mysigt än kul! sheet samma.. imorrn ere bio, hoppas de blir anningen roligare iaf :)<33
nääjj nu ere fan läggdags, klockan är 2.. haha har inte vart uppe i 12 timmar ens,.. xD

aja. sov gott, puss vet att ni älskar mig <3

Länge sen

Nu var det rätt så länge sen jag skrev här, har inte tagit mig tid anntar jag..  + att jag vart i dalarna i en vecka :) det var så suuper kul, åkte 4-hjuling, hade sjukamp och gick flera mil.. oj va spännande de lät då? haha nej men de va betydligt roligare att uppleva än att berätta, :) elller.. ni fattar :D härligaste människorna där ocksååå<3

jaa vad kan jag berätta då.. var äntligen på träning idag igen :) de va bara rehab för min del eftersom mitt knä är typ.. krossat eller nått, men det kommer förhoppnigsvis fixa sig till ghotia! men jag ska dit i vilket fall som hellst även om jag inte får spela :)
ska bli kuul.. :)
åh vet inte vad jag ska skriva om finns bara en sak som svävar omring i mitt huvud.. men jag vill inte skriva vad, för det handlar om en viss person så det kan juh bli anningen pinsamt om den läser det här :) men det gäller en sak som ska hända senare på sommarn, längtar såå mkt!
aja, här e lite bilder från Dalarna! :)

image4
Koncentrerad till 100.. xD

image5
Va, jag försöker inte alls tjuv kika på deras kort?

image6
Tjohoow, favvo pose...


snippsnappsnut, nu ere faktiskt sluut, hih.. sämst hitills haha  aja
puss vet att ni älskar mig " ) <3

RSS 2.0