Pytteplutt

Längtar som fan tills min födelsedag, kommer fortfarande vara lika långt ifrån alla i åldern, men det låter bättre med 15 än 14. Fan för mina föräldrar som satte mig i en klass högre, nu skulle jag aldrig kunna gå med 93orna.. men hade jag gjort det från början hade jag ju vart som dom hela tiden, Folk får börja övningsköra när jag får köra moppe, kul jul liksom. Jaja. 2 månader och 25 dagar kvar... Uääh... ^^

Steffie kom hem nu, i need you! visst jag kan ringa.. men jag vill inte ringa till argentina av nån andledning, flyr från nått men jag vet inte vad. Skulle gissa på att det gäller att det känns som de blir större press på att jag ska flytta ner dit isf..  Vilket jag fortfarande inte bestämt mig för om jag ska göra eller inte... Nån som vill hjälpa mig med det?
Sverige V.S Argentina.


Skolan går bra nu även om jag bara haft ren tur hela den här veckan, så förbannat stressigt.  Matteprovet fick jag VG på ( Yey) Fysik provet var inte svårt, men jag somnade efter att jag läst 2/21 sidor, att jag fick ett poäng ifrån vg var inte så pjåkigt med tanke på omständigheterna. Engelska provet idag gick bra tror jag , det var hyffsat svårt.. men tror min lilla historia i slutet blev riktigt bra ( synd att jag är så förbannat dålig på att stava... ) Och So provet gick förbannat bra ! hoppas på ett Vg där med, det betyder att jag höjer ett betyg om jag lyckas med det... det vore riktigt bra , då e jag ett steg närmre att få poängen jag vill ha - 1/3 höjda betyg Jiii... men inte hoppas på för mycket nu. Imorrn ska svenska möss och människor läs loggen lämnas in + Fysik tjernobyl uppsattsen, Gah har nog aldrig gjort så här mycket på en vecka. Jag känner mig riktigt stolt, och jag känner mig lite nördig, har aldrig pluggat så här mycket, Men vad gör man inte för framtiden liksom.


Som avslutning på det här inlägget vill jag bara säga lycka till till Sandra gumman... Hoppas allt går bra, jag kommer och hälsar på dig.<3



Sinnesstämning-

Åh jag är så förbannad.


Whit the head held up high pretending im alright

Kommer fortfarande ihåg alla datum, kommer fortfarande ihåg vad du hade för parfym, vilket vax du andvände och vad du heter i mellan namn. Jag kommer fortfarande ihåg hur nervös jag var varje gång jag visste att jag skulle få träffa dig, kommer aldrig glömma hur jag varje gång satt hela vägen på bussen utan att kunna sluta le och tänka vilken tur, vilken jävla tur jag hade, hur jag inte kunde koncentrera mig och allt annat bara blev ett suddigt moln när du dök upp i min tanke bana.

Det är över nu, men jag kommer ihåg alla stunder med dig. Jag börjar tvivla på att jag någonsin kommer glömma dig,om du ändå bara kunde försvinna ur mina tankar.


Leting go.

Borde jag ha glömt bort peter vid det här laget, eller bara lagt honom åt sidan?  Det känns som alla förrutom jag har gjort det ivarjefall. Jag som kämpade så hårt för att inte släppa in nån i mitt liv släppte taget och stensköna peter fick en egen plats hos mig som plast-pappa. Men tji fick jag...

Många säger att jag säger mer än vad som är sant, med det menar dom inte att jag ljuger. utan att enligt dom säger jag bästavän men menar tidsfördriv , pojkvän men menar KK. Sanningen är att jag inte vet bättre än så , jag kanske har glömt hur man älskar påriktigt? Jag menar det , om jag säger jag älskar dig, älskar jag dig så gott jag kan.. Men så länge jag inte lär mig hur det en gång var så kommer jag älskar dig kanske inte betyda mer än jag gillar dig i dina ögon.

Varsågoda jag har nu gett er ännu en andledning att kalla mig " emo " men ärligt talat, erat problem om ni har lust att sprida rykten och tjaffs, är det så pass att ni är så trista människor att ni inte har nått att prata om och snackar skit om folk ni inte känner så är det er det är synd om.  

Jag sticker visst ut ur mängden - jag behöver inte brunkräm, platinahår,
stora bröst, putande läppar eller franskmanikyr . Inte heller
svarta kläder med svart hår och Hello-kitty väska, lugg tvärs över ansiktet eller dålig musiksmak .
Jag syns, för jag hörs


 


Mind your own fucking buisness

Åhh människor människor människor patetiska skrattretande och sorgliga, det är vi alla.  Emo, fjortis , hippie. jisses.

R.I.P Guldgossen

Att Heath Ledger har dött kan väl ingen ha missat, eller?
En överdos.
Tycker det är så otroligt sorgligt,  innan svenskan pratade vi om honom och de va nästan så man började gråta - underbar skådespelare , underbart utseende ( kan väl ingen neka,) , kan inte tänka mig att han hade annat än underbar personlighet, annars var han inte bara underbar skådespelare utan omänsklig enliggt mig - lite personlighet skiner alltid igenom i filmer, och Gah det där leendet.
RIP Heath.


267790-12

Groovey

N- du kan behålla hemligheter.
e- jättebra på att kyssas.
t- omtänksam och bryr sig.
t- omtänksam och bryr sig.

a- har dom vackraste ögonen
n- du kan behålla hemligheter.

--------------------------------------------------------------------------------------------------


a. har dom vackraste ögonen

b. alla vill ha dig.

c. riktigt barnslig.

d. gillar att dansa loss.

e. jättebra på att kyssas.

f. bra personlighet och utseende.

g. skiter i vad andra tycker.

h. en gosig nallebjörn.

i. helt underbar i sängen.

j. alla avgudar dig.

k. vild och galen.

l. alla älskar dig.

m. ruskigt smart.

n. du kan behålla hemligheter.

o. as sexig, grr.

p. populär bland alla.

q. mindre snygg..

r. helt GALEN.

s. lätt att bli kär i

t. omtänksam och bryr sig.

u. kung på att bara ta't lugnt.

v. alltid lika glad.

w. otur i kärlek.

x. inte alls duktig i skolan..

y. bästa pojkvän/flickvän som finns.

z. alltid redo.

å. har en dold talang.

ä. kan inte behålla hemligheter.

ö. gillar att dricka/festa.


 Nja vet inte hur pass de stämmer :P
----------------------------------------------------------------------------------------------


Vänta inte på den stora lyckan, du missar den lilla

Man ska nog inte lägga för stor vikt på att försöka få det perfekt , det går ju inte. Men blir det inte tillräckligt bra är man ju bara besviken?

  Jag tror jag måste bli lite bättre på att hitta en balans på saker och ting, kan inte hålla på och vela mellan olika val. Så, nu har jag gjort en massa beslut, blandannat - gymnasievalet. jag har inte riiiktigt bestämt alla jag ska söka till, eftersom jag är rätt säker på att jag kommer in på mitt första val.
 1. Bygg med inriktning måleri på tyresö gymnasium
2. EC - elprogrammet tyresö gymnasium, verkar inte så dumt.
3. Har inte riktigt kommit så långt, men de lär bli nått trist som samhälle, eller nått värdelöst men kul som media.

Aja, tycker jag vart rätt duktig och bestämt mig så här mkt iaf.
Längtar till imorrn som fan! Då är det fredag, ( äntligen, världens längsta vecka) ska äta på restaurang och på kvällen blir det bara till och mysa typ :) cant wait.
Nu kom min mammi hem måste snacka lite med henne så ska lämna datan, men nu har jag skrivit ett lite längre inlägg än mina 1,2,3 sista typ . 
Tjuhux <3

Nettan -

Är så jävla trött på allt.

Litet infall bara

10 minuter efter det senaste inlägget måste jag bara lägga till att jag saknar min Isabella Weski otroligt mycket! 




267790-11
 Back in the days? 

Hej semester

Fått klagomål på att jag inte skriver i min blogg sådär jätte mycket nu på senare tid.. Men jag har inte haft nån vidare lust egentligen ärligt talat. Har en massa att skriva om , kan berätta om nyår, hemmafesten , julafton eller vad som hellst, men jag har ingen lust helt enkelt. Så tills jag fått lust igen kommer jag inte skriva i bloggen, kanske får små infall vem vet det visar sig. Men ha det så bra.

Im out

RSS 2.0