Valborg

 idag är det sista april, det betyder lite av varje 1. Alex fyller år, 2. J och jag har vart tillsamans i en månad 3. Det är valborg förstås.
Så vad ska man hitta på idag? Klockan två skulle jag med anna och ta en spruta, efter det vill jag hem och lämna mina äckliga saker och sedan dra vidare hem till anna och fixa oss osv..  Men whaat ska vi göra ikväll? vill träffa J iaf. Jag antar att det kommer bli så, jii nej orkar inte skriva skriver väl hur det blev senare, eller nått.
Vad ska ni göra ikväll då?
TJux

Happy birthday

Idag fyller jag år då, *jippie*.
Fick nyligen frukost på sängen, riktig klassiker men det är ju ett mysigt sätt att vakna upp på. Var nog faktiskt första gången jag inte redan var vaken om jag ska vara ärlig, annars låg jag alltid uppe och väntade på att höra dem komma för att slänga mig snabbt ner i sängen igen och låtsas sova. Charmigt,
Ska iväg till skolan strax.. Har ingen som hellst lust faktiskt. Sen ska jag hem igen och byta om, blir väll mjukis byxor eftersom vi ska på restaurang och jag äter ju så förbannat mkt så tar jag jeans finns det risk för att dem spricker. Så nu är jag inte längre fjortis, känns ju bra men jag är fortfarande så liten. Är född 93 och går i skolan med 92orna, JESS jag får köra moppe och dem får övningsköra, helt underbart?  aja, bara ett år kvar tills dess.

Är så besviken på vädret, spö-regnade när jag vakna, har nog aldrig hänt på min födelsedag, det brukar alltid vara strålande solsken och varmt, men inte idag neppa. funderar grovt på att stanna hemma idag alltså, So:n är allt jag behöver / vill gå på och de är inte förens efter lunch så.. men innan dess är det idrott och svenska som jag borde gå på.  Äsch jag går så det inte blir knas.

Tjux, ha en bra dag!

Håret

Ihhhh, det är så fin färg! precis som jag ville ha det typ...
och jag har lugg, haha första gången sen i sexan. As najs ! är nöjd så in i norden.  Nu ska jag fixa mig lite snabbt och dra vidare å träffa bellus and the rest! sen så ska jag försöka ta mig till J mot kvällen, får se hur det går.. men men :)
up up and away,  TJUX!

Shoot

J åker iaf, så det blir ensamt i helgen. Men det gör inget, nu får jag tid till att göra allt annat, så som att hänga men dem IQ befriade eller liknande, *woho* .
Idag ska jag klippa mig, antingen säger jag hur jag vill ha det ( vilket jag inte har någon aning om förstås )
eller så ber jag dem att göra vadfan de vill med mitt hår bara de inte blir förjävligt... Tempting, får se hur det blir.
färga det mörkare ska jag i varje fall göra! äckliga utväxt.. iof syns den inte om man inte kollar nära, men de gör jag ju ibland och det jag ser slipper jag hellst. kanske lite ljusare slingor också? får see hur det blir.. usch kanske bäst att köra på den säkra sidan och bara be dem tunna ut det eller något.. tänk om dom klipper av allt och så ser jag ut som ett mähä på balen? skulle ju inte vara så kul...
Aja ska kila nu är sådär halft försenad till skolan.. Jippie,

Helgen

Imorrn blir det till att äntligen träffa BellaBellaBoss, var så länge sen, när jag tog hål i tungan var nog sista gången vi sågs tror jag, sisådär sex- sju veckor sedan.. Spelar nog inte så stor roll hur lång tid det tar emellan att vi ses egentligen , tycker om den bruden Exakt lika mycket för det !

Lördag söndag blir väll till att ta hand om stackars anna eller nått som opererat bort sina halsmandlar ( hon låter såå roligt, garvar varje gång ) , eller plugga typ. Har ju inga som hellst planer inför helgen. Iof kommer det alltid upp nått bara man vill, men jag vet inte om jag känner för att festa och grejjer utan J.
Meeen. får väll se om han blir kvar eller inte, hoppas hoppas... (a) Jaja, thats all from me. Ska slaggish nu, har just skrivit klart två svenska uppsatser + pluggat sådär hyffsat mkt till kemi provet. Im just to good to be true, naat
fick just ett sms från J också, det blir inget dalarna över helgen så nu har jag tidfördriv över helgen! maha =)
TJUX!


Ett litet tips

Göm inte pressenterna bakom dörren, hallå mamma intelligens vakum(?)
och den jäveln asså...  Jag stog idag vid slussen i hela en timma och tjugo minuter för att vänta på min mammi.
Jag tänkte ut värsta förklaringarna hon skulle komma med om att hennes chef stannat henne för att göra nått super hemligt uppdrag ( mammi jobbar hos militärf nånting nånting) . Eller att hon ramlat och brutit benet osv.
Men nej när jag precis är påväg att ge upp , frågar jag en sista det-där-ser-ut-som-en-snäll-människa ( Fanns inte många som levde upp till sitt utseende kan jag då lova. era snåla jääävlar )  om jag får låna mobilen för att ringa min försenade mamma eftersom min egen var urladdad till max. Ja men visst sa tanten, så svarar M och säger att hon är i skanstull, då undrar jag vad i hela jävla världen hon gör där *fniss* jag glömde bort att jag skulle träffa dig *fniss* och åkte förbi dig, jag tror att jag till och med gick förbi dig med H ( mammas jobbflört ) .
Du menar med andra ord att du var så uppslukad i din lilla flört att du glömde bort din dotter?
HAHAH jaaa precis, jag är så ledsen gumman *asg*. klick.

Jaja, fick en parfym som tröst iaf för att jag tvingats stå i kylan i en onödig timma. Det värsta är att det inte är första gången det händer. Jisses, ska hoppa in i duschen nu iaf. orkar inte slappa här framför datan.
Tjux

Count down - sex dagar kvar till födelsedag

Sköna gubbar!

Asså, Hahah jag kan inte låta bli att garva med gubbarna, så kul var det inte men så jävla sköna börjar asgarva i live tv.


Beslutsångest

Vaaad ska jag göra idag?
Steffie har inte sagt något om att jag ska åka förbi och prova klänningen idag vad jag vet men ändå känns det som att de ligger i bakhuvvet att jag borde åka in till stan för att prova den...(?)
Eller så stannar jag hemma och skriver klart en bokredovisning, ( blä nej tack inte idag.. )
Åkter till jocke och äger honom på singstar eller liknande. ( frestande)
Träffar Martina och Anna går till gården å käkar eller nått sånt.. ( inte helt fel det heller ) .

Uhh vill ha min klänning nu! den kommer bli så fin och balen kommer bli kul, Träffa bella osv.. Saknar den tösen grymt mkt, från att vara heela sommaren dag ut och dag in till att träffas med två månaders mellanrum.. Miss U !

Ryggen kommer se ut så här, annat tyg och snyggare kanter förstås, men basic är det så här, LOVE IT!

image37

Vackra tyget :

image36

Count down, 13 dagar kvar.  =l


flitigt litet bi?`

neppa bara upptagen, gör inget av dem saker jag borde göra och ändå lyckas jag vara upptagen, jisses nu ska jag hoppa in i duschen och sen bär de av. Tjux

att vara eller icke vara

Funderar på att lägga ner min blogg ganska starkt nu, känner mig skyldig så fort jag inte har skrivit i den och har inte tid för den egentligen heller.  Lite annat som behöver tas om hand om innan jag kan sätta mig ner framför datan och skriva ett meningsfullt inlägg. Börjar träna torsdag eller lördag, då blir de muay thai, kalas. Skolan borde egentligen ta upp all tid jag har, men eftersom jag är så skoltrött tar den bara upp min energi trotts att jag inte gör så mkt. Boyfriend J vill jag inte förlora pga brist på tid så gör mitt bästa... Kompisar har hamnat lite i skuggan tex har inte träffat bella sen jag tog hål i tungan, vilket var nån månad sen. känns inte bra alls måste jag påstå.
Klart jag Kan fortsätta, men vet inte om de är värt de? omrösting,

Keep bloggen eller erasre bloggen?

Ett rent helvete

Egentligen har jag knappt tid till att skriva det här, jag vet inte vad jag håller på med ärligt talat. Tyckte jag började få ordning på livet, bestämde mig för att göra klart "möss och människor redovisningen" idag. Jag vet att jag gjort halva redovisningen , Helt helt helt säker på det. hade jag lagt den i första lådan vid mitt skrivbord för att jag skulle ha den om jag en dag skulle få för mig att göra klart den, ( nu måste jag för att inte få ett ig i svenska.. )
Tror ni att den ligger där eller? Nej. Där ligger bara ett tomt nerkluddrat block, toma rader, toma sidor.
Jag tappar verkligen orken helt och hållet, det är alltid sånt som ska hända i mitt liv. 
Jag känner mig som ett litet barn på stranden, just byggt klart mitt vackra sandslott, och sekunden mamma ska ta bild på det kommer en boll flygandes, landar på slottet och river ner det till grunden.

äntligen inne då

har inte kunnat komma in på bloggen förens  nu, inte för att jag suttit och försökt särskillt mkt men de tre gånger jag försökt har det nte fungerat.. trist.
Aja idag är det den första april, vilket innebär två saket!
först och främst är det ju dagen man får driva med folk hur som hellst man känner. Det utnyttjade mamma imorse när hon skulle väcka mig. Jag väcks utav att dörren flyger upp och mamma kommer halft inrusande och skriker att michael har fått katt-ungar! jag studsade upp ur sängen helt överlycklig över att michaels stelirisering misslyckats och vi hade fått kattungar! Självklart lägger mamma sig på golvet för att dö av garv och brister ut nettan, vad är de för dag idag? då fattade jag, lite sent påkommet.( min katt heter michael för att vi trode det var en kille fram tills jag en dag hittade henne i min garderob med en liten kattunge, efter ett antal kullar med ungar steliriserade vi henne. ) 
 Sen lyckades hon med att lura mig en gång till efter det, men orkar inte ens berätta för att jag bara kommer framstå som mega korkad, haha. (allt detta var betydligt roligare i stunden.. )

Jaja, den andra saken men den första april är ! Idag är första dagen på mitt "godisförbud" , snarare allt-som-är-onyttigt-eller-gott förbud... aja, det är bara ett år, sen bär de av till ett främande land, woho ser jag grymt mycket fram emot! Sen har jag och syrran hittat på en liten kul grejj som ska hålla oss borta från godiset, ett straff för den som failar. Den som bryter mot förbudet måste vara med i något program som - Idol, so you think you can dance ,  osv..  Ganska kul.

Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag iväg in till stan för att prova toilen till min balklänning, det är typ en kopia halft.. eller en provklänning för att se hur den ska sys, vad som ska ändras osv. De ska bli spännande och se!
Det är en härlig dag idag! Ohjuste, måste berätta att jag fick vg på mitt matte prov... jag har vart så stressad och jag var påväg att bara lämna det för att jag var så säker på att jag skulle få ig eftersom jag bara gjort totalt 12 tal på det kapitlet. im a natural talent, haha.
Aja tjux nu ska jag duscha som sagt.


kanske lite för mkt att vända upp och ner på hennes rum? sattsar på det nästa år.

image34

RSS 2.0