2010

16 dagar i Sverige, 17 dagar i Argentina, 5 dagar praktik, 3 avsnitt dexter, två psykologi prov, ett prov i samhälle, en kurs i kraftelektronik, en muntlig redovisning i svenskan, ett projekt som måste redas ut, 5 skoldagar,  några körlektioner, 4 helgdagar i Sverige, 6 helgdagar i Argentina, träna träna träna, julafton, nyår.
Jag har lyckats klämma in rätt mycket planer på det lilla som är kvar på det här året, känns som att jag kan förutse hur mina dagar kommer se ut, åtminstone här i Sverige =) och i min vision sitter jag tyvärr inte och pluggar kraftelektronik..... som jag kanske borde, återstår att se om jag tar mig i kragen eller inte.
men tillbaka till NOWTIME.
ikväll tror, tror, troooor jag att vi ska hem till Bella, och jag tror att vi ska se film eller nått annat lugnt och mysigt.. Det hoppas jag iaf, för jag känner mig riktigt taggad på det! annars går jag och lägger mig asap.
jag tröck just i mina töjningar i öronen, jag har töjt förut. men det har aldrig gjort så ont, det går stötar massvis med stötar av smärta  från öronen och vidare till ALLT. fucking 2mm skillnad borde inte vara såå extremt, borde svimma snart, anysecond AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ hejdå

Tårarna rinner

Jag är så trött att tårarna rinner ner för kinderna i skrivande stund, inte för att jag är trött och känner mig ledsen utan för att det är en sån ansträngning för mina trötta ögon att hålla sig öppna. Jag har vart vaken i två timmar nu, och om inte min handledare kommer och plockar upp mig snart så KOMMER jag att somna.. Hans firma bil hade tydligen fått krossad ruta under natten, och sen glömde han bort mig mitt i allt så jag satt fram tills tjugo i åtta och undrade vad jag skulle ta mig till när han inte svara i telefonen. Sen ringde han och nu är allting löst, ivarjefall relativt - jag har fortfarande ingen aning om när han kommer eller om det är värt att ta en powernap, tänk om jag inte vaknar.... ? Brr kallt är det också.
kanske bara 10 min..? <3

1 dagen

Det var en bra dag idag, trots snöstormen, trots bulan jag fick i huvudet, trots den tidiga morgonen så var det en riktigt bra dag :)
För första gången på månader så känner jag inte en stor ångestboll över mitt framtida yrke, det känns faktiskt riktigt bra.. nu var det här bara första dagen, och jag kanske svävar lite på moln för att jag inte behöver sitta i skolan och känna mig sämst längre varje måndag - fredag, nu är det bara på måndagar och tisdagar! och det kan jag nog leva med (; kanske.
Dags att slita ut tvätten som min bror så vänligen bad mig göra, jag önskar att det var min tvätt bara. Men jag vill inte att han ska vara bitter för att maskinen är full så vad gör man inte för att behålla harmoni i hemmet..
usch och fy, trötttttttttt, sov gott


Praktikanten

Imorgon kör vi, 5.50 ringer min nya monster-klocka för att väcka mig! Har tagit en såndär lagom härlig dos med cocillana för att sova i tid ikväll. ( det är fel jag vet men vad gör man inte) Börjar faktiskt bli lite dåsig, så jag ska ge upp mitt pluggande om islam och slå på min kära självhypnos så jag somnar in inom loppet av 10 min!
spännande dag imorgon.. spännande dag..
Godnatt kära läsare

Well OMG

Var och tränade med Josefin idag sådär som vilken måndag som helst, och hon berättade för mig om vilka band som är bokade till P&L so far , OMG OMG jag har redan abstinens,cravings,begär efter att få åka dit.......... Så ja, jag lär med stor säkerhet befinna mig i borlänge 28 juni-2 juli 2011, men vem vet vad framtiden har att erbjuda, lite svårt att veta vad jag sysslar med efter studenten helt enkelt, om jag nu tar studenten det villsäga.. jag kanske får anställning på min praktikplats, man kan ju inte annat än hoppas! Var och hälsade på idag och fick lite papper påskrivna, sånt där tråkigt. Men det kändes sådär.. riktigt bra faktiskt, som att en av alla mina knutar i magen släppte. Otroligt bra, jag hoppas känslan håller i sig under praktiken så jag slipper hoppa av helvetes skolan.. Känns inte som att det alternativet är så långt ifrån verklighet om man säger så, ligger liiite för långt efter och har liiite för lite ork för att ta igen det. är man trött tonåring så är man ^^
Well, på tal om trött tonåring så ska jag hoppa i min pyjamas och titta på dexter för att sedan sova.
Klockan är 21.18, grejt!
good night

Mikrofonkåt

Mikrofonkåt-september
Singstarrr ikväll, huhu tyckte den här låten passade sisådär lagom bra, lagom. i said lagom. Väntar på Elin just nu, trodde hon skulle få vänta på mig men saker ändras så fort vettu!
Nej jag är så uttråkad, så så så uttråkad just nu. Bara väntar på att mobilen ska säga muuu.. Soon soon..
BAIIII

nostalgija

Vad härligt att vara sådär luddig i huvudet, att inte riktigt förstå ironi eller veta hur man ska bete sig igen, att vara fjortis för en vecka eller nått. Allt var så nytt och spännande! Tänk att ha en tid att vara hemma, eller att bara ha den där panik-känslan över att SHIT VAD ARG MAMMA KOMMER VARA VAD SKA JAG SÄGA?!
Förstår känslan vuxna människor har när de säger att man är ung och ska ta vara på det, för att en dag kommer man att sakna det. Nu vet jag att jag kommer att sakna det här, och att jag borde ta vara på min ungdm för att det kommer gå över fort. Men vad exakt gör man för att ta vara på den här tiden? Vad menar de egentligen med det, ska jag sluta noja över skolan och leva livet istället, eller ska jag ta till vara på mitt unga huvud som har lätt för att lära än så länge, VAD är det jag ska ta tillvara på?
ska kanske fråga en såkallad vuxen person så att jag får ett vettigt svar, men jag fruktar att det inte finns nått sådär glasklart DETSKADUGÖRA!-svar, men det skadar inte att fråga eller hur? :)

Så här såg lilla jag ut 2006 höhöhö 12-13 år, sweeeeet



Wut is dis, can yo gess?


RnDm

Det har vart en mycket lång dag idag, en väldigt väldigt lång dag idag. inte bara för att det är den längsta dagen vi har i skolan på hela veckan, utan för att jag utöver det har gjort väldigt mycket (allt är relativt). Efter att min mycket långa skoldag var över så hoppade jag på bussen mot gullmarsplan, originalplanen var att jag skulle ta den till gymmet för att träna, men det ändrades nånstans där när jag skulle kliva på bussen och kände hur mina ben bara skrek NEEEJ DONT DO IIIIT! så jag åkte med bussen vidare mot stan för att möta upp mamma istället, vi åkte till bondegatan där vi rensade ut lite gamla saker och sedan begav vi oss tillbaka till Tyresö för att hämta upp lillebror min som skulle till IKEA för att köpa ett nytt skrivbord.
Som jag nämnde tidigare så är mina ben och jag inte riktigt överens idag, inte alls faktiskt... My oh my säger jag bara, viiiiilken träningsvärk!
Så min lillebror fick dra omkring mig på en vagn ett tag genom IKEA, det var lite nostalgi över det hela tycker jag :D tihi
Efter det gulliga åkandet och hetsiga köpandet så var vi väldigt hungriga, så mamma tog med oss till en grekisk restaurang någonstans i stan... Jag undrar om det var på söder.
Det kanske det var, men det var iallafall otrooooooligt gott och sinnessjuka portioner, så utöver att jag är handikappad pga mina ben så ligger jag i matkoma just nu.. Med det sagt så signar jag ut för dagen, dags att sova Gnight peeps :)

Well Hello

Oh well, Hi!
idag är dagen då jag gör det, jag ser en skräckfilm på bio. inte vilken film som hellst heller, utan paranormal activity DOS. Hmmmsi, det är lite gummi inför det, jag har nämligen VÄLDIGT lätt för mig att ta in saker jag upplevt under dagen och sett och omvandla dem till mardrömmar, så.. om man redan ser en mardröm så kan det bli lite överknas iblan :) som när vi spelade... Wait for it.... left- WAIT..... Left 4 dead 2 häromdagen på nattgibbet Då snackar vi mardrömmar.. Som sagt, gummi. Men det går nog bra, ska bege mig nu faktiskt, först middag sen bio det blir riktigt bra det :) Så hejdå mina tre bloggläsare älskar er allihopa!
Signing out, peace

Satan vad otaggad jag blev

FAST NE :D
Är sjukt taggad fortfarande, bara liite tröttare än tidigare - en trend vi hoppas vänder snart eftersom att ikväll har jag inte tid att vara trött! För ikväll ska det liras... ja vad är det som ska spelas? Kan du gissa det kära läsare? du får ett litet tips på vägen med den här otroligt förskönade bilden på mig, Vad kan det vara?
Kanske berättar vad det är senare, kanske inte. Bye for now :)
Följ min blogg med bloglovin

Saffransbullar

Jag vill baka idag, åh vad jag vill baka idag! min mage vrider sig när jag tänker tanken mmmmmm....... Min mobil är tyvärr död, så kan inte ringa min mamma och be henne att stötta min idé genom att köpa hem GREJJERNA... Tyvärr. Kan hända att jag vänder mig till min data granne Emil och ber om att få låna hans mobil, who knows...
Idag är en rolig dag för idag är det fredag! Vi ska till Matrix på hötorget och GIBBA, its so nerdy im gonna die but oh so awesome. Vi (jag) har dragit ihop en riktig liten gott&blandat påse av människor som ska med ikväll, busigt! hela 10 platser har vi bokat, PREPARE FOR SUM SERIUZ GAMING! 
 
               
Igår begav jag mig till en mystisk plats där jag spelade och fick lite konstruktiv kritik på hur jag skulle kunna spela bättre, det gjorde susen och nu är jag så övertaggad på att spela och testa mina nya skills så jag spricker :D

aND, Well, Goodbye :)

NEMEN!

Tjux bloggen!
ca sisådär två år efter mitt senaste seriösa inlägg så sitter jag här och läser igenom alla tokigheter jag hittat på genom åren, vilken lustig liten sak jag var på den tiden, hihi. Frågan är, ska jag fortsätta med seriöst och fint, eller låta min sjuka impulsiva ådra styra? HMMMMM lets start with normal, med en gnutta tokighet.

Just nu, EXAKT NU ligger jossan på min säng. Hon ser väldigt rolig ut, för hon är trött och lite, sådär små glad över att hon just vann ett spel. det vet hon själv inte om, det är det som är charmen TIHI, gulleplutten.
Tanken är att vi ska ta tag i våra fat arses och rulla iväg till gymmet, men den tanken har vi tänkt de senaste två timmarna, så.. nej det går inte så bra, blu bla blu.. Första inlägget är alltid svårt att skriva, men jag tycker att det här får duga, med tanke på att det är jag, jag och.. jag som kommer läsa det, kanske om två år, då jag tänker ÅH! Vad kul att läsa min gamla blogg och se vad jag hittade på på den tiden!
Well old Nathalie, I will tell you.. Inte så mycket alls :) ditt gamla jag har precis tryckt i sig oförskämt mycket riskakor (ja det var oförskämt, för det var inte ens dina! så skäms) Ditt gamla jag hälsar hej och önskar att hon kunde läsa din nya blogg istället, det vore ganska coolt. Vill verkligen veta vad tusan jag pysslar med om två år... COOLT :D
liten jag, åh så söt ;) inte mycket som hänt på den fronten tyvärr, huhu. Same Same, But Different
Well, goodbye.

Vi ses i framtiden!

RSS 2.0