so fine this day all your problems is gone away

Igår kväll fick jag hur ont som hellst i tungan, jag ville seriöst bara skjuta av den.  Men jag lät bli det och hoppades på att det skulle sluta göra ont. Det slutade inte , men jag var så otroligt trött så lyckades somna ändå relativit snabbt.. På morgonen idag hade jag inte ont alls och svullnaden hade gått ner. Märklig sak min tunga..
Uscha när jag skulle äta frukost lyckades ploppen på min andra piercing i läppen skruva upp sig och på nått magiskt sätt placera sig i min mun. när jag kände att det var en liten metall kula i min mun fick jag panik, total panik. Trodde det var tung piercingen som skruvat upp sig.. Och ja, då flippade jag lite.
anyhouuu nu ska jag titta på Babel, den ska tydligen vara jävligt bra och sånna filmer bangar man ju inte på förstås. Håller på att ladda ner sagan om ringen triologin nu också, har redan en av filmerna här hemma men vill ha alla tre på datan.  Martyparty åkte upp(ner) vet inte vart det ligger riktigt men till fjällen nu iaf, är sisådär lite smått avundsjuk, haha. Left behind with to little to do. Har en massa saker att göra men ingen lust snarare.
oj vilket onödigt inlägg så nu ska jag dra.
Tjux, and last night was great.

Temptation

Okej jag suger! haha seriöst. Jag följde med Cassy och Martina till mcdonalds, först satt jag bara med ett glas vatten och is medan dom åt. Sen tänkte jag prova bara att se hur det gick att äta så fick en pommfrite (vette fan hur det stavas) och åt. Var så hungrig, så jag var bara tvungen åt en liten PF , och sen en glass med topping.

Riktig idiot, men det gör inte ont längre, inte jätte iaf. får se hur det blir imorrn bara. nu snackar jag helt normalt också. Lite skumt. Martina kunde typ inte snacka och hade skit ont i tre dagar, åt inget på tre dagar heller, jag snackar och äter samma dag liksom.  Olika med olika människor i guess.  kan knappt vänta till det blir helt bra och man kan börja leka med den ! wieow.
Tjux, ska rengöra ORDENTLIGT nu. sen ska jag sleeeepa

Pain killer janet

Nu är det klart, och jag är så nöjd! Den sitter helt perfekt och är så jävla fin!
Och ni pussys som sa att det skulle göra ont som fan kan ju hoppa från ett hus och se hur ont det gör, för det gjorde lika ont som att nypa sig i armen.
Ohouu va nöjd jag är...  Men så förbannat hungrig! Dumt dumt dumt att inte äta innan. Men så går det när kylskåpet är helt jävla tomt. Fan nu blir man skit sugen på allt man inte får äta. Pasta, kinamat, mcDonalds, Gurr you name it.
Dom sitter ute i köket och äter kött med potatis klyftor och bearniese sås. Själv sitter jag med ett glas is vatten.  aja det är ju värt det. Bella filmade allt lite smått kul. Tyvärr höll han handen för så man ser inte när nålen går igenom.. Lite synd, men thats life. Jag skakade som en jag vet inte vad innan.Var så förbannat nervös! efteråt hade jag en såmn jävla adrenalin kick så det bara snurrade i huvudet, skakade fortfarande. Roligast va tungan som gjorde lite som den ville, när jag skulle sträcka ut den skakade den som en anfådd hunds tunga.. Så där smått kul.
Nu skiter jag i vad mamma säger, Jag ska fan också äta nått.
tjux

Today is the day

Woho! idag tar jag hål i tungan! Hell no att jag backar ur.
Har planerat att göra det i lite mer än ett år, men antingen har jag inte fått eller inte haft pengar till det.
Ska gå och lägga mig igen nu, jävla alarm.  Sen ere dags, runt 4-5 har jag hål i tungan.
Tjao.

image20

Luxury

Bortsett från tidigare inlägget har jag vart på topp humör dagen igenom! Så jävla najs väder!
Var ute och gick i en - två timmar, älskar att gå när det är fint väder. Sen drog vi in till stan och köpte lite kläder.
Köpte två tröjor ett linne och lite lyxigare underkläder. Ärligt dom va fan heta, haha.  Bokat tid för att pierca tungan på måndag också ! Ihh fan va taggad jag är på det asså! Längtar som fan. Mammi betalar och följer med, Bellusthamightus skulle också följa med tror jag , hoppas det iaf.
Ska dra hemifrån strax så ska ta och klä på mig.
Ha de bra, Mjau.

Din idiot.

Om du bara kommit på det liiite tidigare hade det gått. Fan vad jag hatar den här skiten, Jag har slängt din ros lagt undan dina grejjer. Du var ju bara tvungen eller hur. Jävla skit.


Ride My Pimp

Hemma nu, lite sjukare, lite tröttare och i lite sämre tillstånd än tidigare.
Först drog jag på bio ( Blev bjuden woho.. :) )  Filmen var faktiskt riktigt bra tycker jag, Jumper hette den. Premiär så det var en del folk. Lyckades hamna på samma bio som min brorsa, världen är så liten ibland.
Drog hem, plocka ihop lite grejjer och åkte iväg till Jocke för att fira hnm.
Det va chiiill, fram tills jag blev halft torterad . Gjorde så förbannat ont, nu har jag blåmärken och örhänget jag hade på mig fastnade/klämdes så hålet är en deel större och blöder, så då rann tårarna. men det är bara att bita ihop :)
Nu är jag hemma och riktigt sliten. Ska dricka mitt underbara chai-te och titta på film tills jag somnar.. *gurr*
Tjuux

Sick bastard

Jag är sjuuk.. Och det har vart piss väder idag! = Bad day.
Fast jag har vart relativt glad idag trotts allt. Vid nio tiden tvingades jag gå upp för att åka in till gullmarsplan och möta mamma som skulle skriva på ett papper. Efter det fick jag åka heela vägen till skolan och leta upp Anders vår studievägledare eller vad det heter, för att ge honom den där dumma gymnasieansökan. Jag som var så stolt över att jag blev klar så snabbt med den, så var det nått fel på den och jag var tvungen att göra om allt och om jag inte lämnat in den idag skulle jag inte få söka Uääh. Alltid är det nått. Sen lyckades jag bli av med mina pengar som jag skulle köpa mat för, så det blev ingen frukost eller lunch - orkade inte anstränga mig.
Efter den lilla utflykten steg febern till 39.
Just nu känns det som huvudet sprängs snart, om det inte redan gjort det förstås. Alvedon suger btw.
nu ska jag kolla på den mycket omtalade "notebook" som ska vara så bra.
Tjux

Ahmen Gurr

Jag har så förtjusande mycket saker att göra.  Och så absolut ingen lust att göra nån av dem...
Idag slutade vi tidigt - så jag tänkte andvända den tiden för att snygga till det här hemma, började diska damsuga plocka undan saker, Bara göra det finare helt enkelt, så kommer min brorsa hem och det första han gör är att slänga sin väska på golvet när han klampar in med skorna, där jag precis dammsugit tar en tallrik och drar fram en billy pizza, öppnar den slänger pappret på bordet sätter in den i mikron och tar ett glas vatten, när pizzan e klar tar han ett nytt glas och lämnar det andra. Då tappade jag orken. Det går inte att leva med den här familjen, alla är likadana, när det gäller mitt rum e jag inte så mycket bättre själv men jag anstränger mig iaf.

Fick IG på mitt prov idag. Första den här terminen, jag börjar verkligen tappa suget. Visst jag försökte inte ens satt bara och stirra på pappret, vände inte ens blad, Jag orkade verkligen inte. Ångrar det stort nu efteråt eftersom jag vet att jag kunde det mesta, läxförhören hade jag ju klarat utan att plugga och jag hade gjort allt man skulle.
Uäh, jag vet verkligen hur man ska göra för att förstöra saker och ting. @mina betyg.
Undrar varför jag gör så..? Svaret är väll att jag är en idiot, jag vet inte.
Har inte druckit  nån redbull eller något liknande idag,  Hej jag är på bättrings vägar - ska bli en bättre person! Yeah right.
TJUX

Kul, kul , KUL

Det är någon som kan mitt lösenord på pa, inte det minsta kul faktiskt,  har typ misstänkt det ett tag.
Eftersom det inte är mina fyra sista siffror så kan jag inte dem, och kan då omöjligt byta lösen. Uähh.
Är på lite halv dåligt humör nu pga det.. tror jag ska radera och göra en ny, men hallå det suger!
Eller så får folk bara anta att det inte är jag som skriver, raderar osv... men det suger det med...
Aja, tills vidare får människor på pa ha det i tankarna om det skulle flyga fram ett hatbrev hos nån eller så.
Gah va sur jag är.
Tjux


Bye Bye

Dags att gå vidare.
Stor rensning på gång i mitt huvud! Minnen och sånt kommer alltid finnas kvar, men jag ska lägga bort dom i nån låda både i huvudet och i verkliga livet.  Den torkade rosen ska jag slänga, det är dags det har gått ett år.  Brevet och teckningen ska läggas ner i en låda tillsamans med en glömd tröja, nallen med  I LOVE U åker också ner i lådan. It belongs to the past.
Lite andra saker jag ska göra mig av med också, och lite saker jag ska ta upp igen. Jag ska börja träna som fan igen! jag orkar inte sitta och göra ingenting på vardagar liksom när jag skulle kunna spela fotboll, eller bara dra ut och jogga.
Tänkte börja med Muay thai eller bara vanlig boxning. Får se hur det blir. iallafall så ska det bli ändring på mitt liv and that for sure! En liten uppgradering av mig till sommarn.
Tjux nu ska jag kolla på film.

Allvarligt

Hoppas ni har haft/har en bra dag idag! Trotts att jag inte fått nån ros har dagen vart relativt bra!
Glad alla hjärtans dag på er! <3 image19

-------------------------------------------------------------------------------------------------
fick en ros trotts allt :)

4e och antagligen sista

Imorgon ska jag och min syster skissa fram designen på min balklänning "wie"...
men jag vet inte om den ska vara kort eller lång?   hjälp!  
 
image16image17
       Engångsklänning                                                                         icke engångs

3e för dagen

Okej vart aktiv bloggare idag tydligen eftersom detta är mitt tredje inlägg idag. Och jag som brukar skriva max ett vannanan dag typ! Har fått lite tid över nu iof, eftersom jag tydligen såg så förjävlig ut att jag borde gå hem, eftersom vi bara hade stuga så tacka jag inte nej till och skippa den liksom. så nu sitter jag hemma medan alla andra har stuga, Najs! Det är helt underbart väder och jag är på helt underbart humör!
Tänk om det skulle bli förtids sommar i sverige? typ sommar i april. det vore inte helt fel.. Förutom att det betyder att det är nått jätte fel pågång med denna planet. Men fuck that! jag vill ha sommar.
Nu ska jag duscha och sen ska jag nog tvinga ut någon stackare på en promenad!
Woho see ya

Fantasi

Hoppet



Fylld av förväntan och adrenalin stod jag på stranden i Mar Del Plata och lät min tyngd sakta sänka ner mig i den brännande sanden. Medan två muskulösa killar spände fast de olika säkringar som skulle hålla mitt liv i några minuter stod förskräckta argentinare och betraktade mig, även de fyllda av spänning och förväntan. Jag blickade upp mot den kolossala stenen som jag snart skulle slänga mig ifrån, det var inte högt alls. Utan minsta rädsla klev jag upp på liften som skulle ta mig till den åttio meter höga klippan. Killen som ska ta mig upp frågar om jag är bered. Denna gång kastar jag en blick över min familj som i ögonen uttrycker en viss oro. Jag slår på mitt lugnande leende och säger att jag är bered, trotts att jag för första gången känt ett sting av nervositet.


 Medan vi rör oss uppåt ser jag folket blekna bort under mig i takt med att mitt lugn bleknar. Oro och skräck bubblar upp inom mig. Tillslut har varje droppe av mod och självsäkerhet trängt ut genom porerna och sedan upplöst utan att lämna minsta spår efter sig. Jag tar ett steg bort från kanten av liften. Huvudet slår ett varv och hjärtat går i tusen. Vi stannar och killen drar fram gummilinan som ser på tok för lång ut. Han började fästa linan i liften. Samtidigt flög alla möjligheter om vad som skulle kunna gå fel igenom mina tankar, tänk om han inte fäster den ordentligt? Eller om den går av helt plötsligt? Tänk om någon saboterat liften så att den helt plötsligt störtar, då kommer linan att bli för lång och jag kommer slå i vattnet med farten från ett fall på åttio meter.


Men det var inte möjligheterna kring vad som kunde gå fel som skrämde mig. Det var endast att ta det steget, att våga göra det så många andra fruktade att göra, ta en risk. Detta slog mig när jag stod där skakande av rädsla.


Det var klart nu. Det ända som stoppade mig från att fullfölja ett av mina mål i livet var jag själv. Jag släppte mitt krampaktiga tag om räcket. Jag bad killen att ännu en gång gå igenom hur jag skulle ta mig ned, för att vinna lite extra tid till att samla mina tankar.


Nu var det dags. Ett, två, tre. Kroppen frös fast och jag kunde inte röra mig.

 Jag provade en gång till, ett, två, tre. Samma sak igen, det var som att det fanns en vägg emellan luften och liften. Jag blundade och fokuserade mig riktigt ordentligt, men det var bara som att väggen hade blivit tjugo centimeter tjockare. Då ändrade jag helt taktik, jag släppte alla tankar och gav ifrån mig ett långt tjut samtidigt som mina tår lämnade fast mark och jag föll utan återvändo.


Känslan var otrolig. Jag skrek och blundade ända tills linan började strama åt, den drog mig tillbaka upp i luften igen och nu när jag visste att det var säkert, njöt jag bara. Vinden susade igenom håret och tårade ögonen, helt underbart.  Efter att jag lossat linan föll jag ner i vattnet från några meters höjd. Det kalla vattnet omfamnade min kropp och de stora vågorna släpade upp mig till strandkanten där min familj stod med ögonen uppspärrade väntandes på mig.


Det var över och jag kände mig storslagen, oövervinnlig och mäktig. Adrenalinet pumpade i ådrorna medan min kropp skakade av rädsla och sprudlande lycka.  Jag hade klarat av att göra det varken min sju år äldre syster eller min trettio år äldre låtsats mamma klarat av. Jag hade tagit ett kliv ut i luften från åttio meter och till och med njutit av fallet som kom därefter.


 Pappa var först att säga något, bortsett från de jubel småttingarna triumferande gav ifrån sig när de fantiserade om hur de en dag också skulle överlista sig själva och ta klivet.

- jag visste att du skulle klara det. sade pappa med ett stolt leende på läpparna.

Skrev jag för ett halvår sen ungefär haha den va ju faktiskt bra, eller?


Woho

Ny mobil! äntligen! Oh den ser så  förbannat najs ut, resten skiter jag i. Den är så snygg. gah man vill ju bara äta upp den. aja nu måste jag skynda mig iväg till tunnelbanan, it's school time. uäh.

Valentine's Day

Vill bara säga att ni som har någon ska vara så glada, och jag avundar er något förbannat mycket! vill jag bara säga till alla er som inte får nån ros eller puss eller enns ett sms på alla hjärtans dag , att ni alla är värda en miljon rosor, Glad alla hjärtans dag på er så här lite i förskott! <3


---------------------------------------------------------------------------------------------
Stor del av inlägget raderat pga pågående procces i att  lägga saker och ting bakom mig. ink minnen som fanns med här.

Weekend

Det har vart en helt okej helg faktiskt! Fredagen vart inte så spexad, men BellusBoss va ju med , så det var riktigt najs! Har saknat henne så mkt. .  Åkte hem till bästus runt fem eller nått, snackade och åt middag, de va chiiill.. sen drog vi vidare till typ gudö... "no comments" rog därifrån rätt snabbt, skulle till donken men varken jag eller bella ville dit så jag sa att vi kunde dra hem till mig istället, Hyrde film satte på den , men den lagga sönder ( Det blir ett minus på videobutiken asså.. helt kladdig var den. Usch )  men det fixade sig. Jag såg inte klart den eftersom jag var så förbannat trött och somnade i soffan.. Bella drog hem efter att vi käkat frukost och så lördag eftermiddag. Thank you for taking your time bejbi<3
 

Bästus


Hade Absoluut ingen lust att göra någonting på lördagen, och min bror skulle vara borta för första gången detta år. Wiie, så jag tog tillfället och stannade hemma. Laddade ner två av mina absoluta favorit filmer, sen gick jag och Mammi och hyrde filmer, köpte en sladd så vi kan koppla ihop tv och data så vi kunde titta på filmerna på tvn istället. De va riktigt bra filmer dessutom ! Apocalypto (hade redan sett men den e så tuff så jag ville se den igen ) och Härmed förklarar jag er Chuck och Larry. Den va helt okej, kunde blivit en riktig flopp, men med adam sandler i en av huvudrollerna fungerade det utmärkt ändå.

Idag skulle jag träffat en polare från värmdö, men så blev de inte så jag följde med till min moster och satt barnvakt åt William och Maximillian, mina två underbara tjurskalliga kusiner! På vägen hem sen hyrde jag ännu en film, ville se den igår meen den va slut, idag hade nån lämnat in den så den fanns där.. Resident evil Extintion heter den, Ingen av resident evil filmerna kan toppa ettan.. Men den här var ändå helt okej ! Man hoppade till några gånger och jag lyckades till och med skrika till... Mees jag vet.
Ska sätta på dagens sista film som jag kan somna till och dricka lite te. Låter inte helt fel!

Tjuux <3

Mardrömmar framöver.




 antagligen det värsta jag sett i hela mitt liv. Hur fan kan man göra så mot ett levande djur? Aldrig hade jag trott att det var så hemskt det gick till . Fyfan...  Kunde inte enns titta klart på hela videon.


Pledge to go fur-free at PETA.org

Jävla Bagdad

Riktig skit dag idag. På första nationella provet räckte inte tiden för mig, villket suger så jävla hårt med tanke på att vi hade nationella i svenska läsförståelse, som jag brukar vara förbannat bra på egentligen. Men neppa, inte nu när jag måste höja mina betyg för att komma in på nått som jag inte enns vet vad det är ännu, men måste höja betygen i varjefall , 200p räcker inte.. kul att alla andra tyckte att det var så "Sjuuukt lätt" dessutom.. Vadå? Jag? Känna mig som ett riktigt retard? Neej aldrig! 
 
Får väll göra mitt bästa på nästa svenska prov på torsdag.. Tur att jag har en ganska knäpp fantasi, så jag kommer nog kunna hitta på en ganska bra historia eller vad det nu blir vi ska skriva. Fast med tanke på att vi har lisa som svenska lärare och det är hon som kommer rätta våra prov anntar jag att vad jag än hittar på så kommer hon inte bry sig om vad jag skriver så där jätte mycket så länge det inte handlar om stackars lilla statar ungen Ulf som tvingades rulla ciggareter och vara olyckligt kär i husbondens fru.  Typ, nu svamlar jag eller nått. ska nog sova och gå upp till en förhoppningsvis bättre dag.

truddelutt.

Sunday

Söndagar suger ( ingen nyhet, nej jag vet ) .

Men man får väll göra de bästa av den, tänkte gå ut och gå men ändrade snabbt uppfattning gällande det när jag såg snöstormen utanför fönstret. Fy fan för snö. Så den längsta vandringen jag tänker göra idag är att gå upp till videobutiken och lämna tillbaka några filmer, förhoppningsvis. Får väll tvinga hit nån annan i snön så jag får lite sällskap iaf. får se hur det blir, ska hoppa in i duschen nu i varje fall .

Ciao

Tjill

Igår var en ganska chillerill dag, drog till skolan runt tolv för att lämna in mina uppsattser ( blev Förbannat bra! ). Sen vare ILU, skyndade iväg från skolan till bussen och hoppa på den. Tänkte inte på att mitt buss kort hade gått ut, men han sa att det var lungt ändå *pfft* ( Nån jävel snodde det riktiga terminskortet förra veckan, så typiskt. alla andra hade sina kvar förrutom jag *Wippie* så jag får köra med vecko-kort tills jag får ett nytt... )  Åkte vidare till centrum å träffa martina, vi drog hem till emelie ,va där ... åkte hem till steven, där hade jag inte så jävla kul direkt så jag och marty drog vid halv tio till jocke.  Spelade Wii och klådde alex och jocke i bowling (=  ( Japp... jag e stolt ), sen somna jag typ, drog hem därifrån för nån timme sen,
har hyrt tre filmer och laddat med god mat chips dip godis och läsk. de blir en riktig mys dag idag.
hare bra, tjux

RSS 2.0