Svensk midsommar

Till och börja med vill jag bara säga glad midsommar på er alla, fast jag fortfarande inte fattat vad själva huvudorsaken till att man firar midsommar är. Finns det någon anledning till att man gör det eller råkade man bara starta en traditon/ursäkt för att samla folk och supa sig fulla? IALLAFALL...
Så firade jag midsommar med min älskling iår, min släkt råkar tydligen vara den stelaste i sverige om man jämför med de här knäppisarna.. De va jätte trevligt och ganska hysteriskt kul vid tillfällen, men tyvärr så råkade jag typ vakna på fel sida idag eller något - för här sitter jag ensam och sur på absolut ingenting medan jocke är hemma hos S  med the rest och har kul, jag fattar inte varför jag inte bara kan vara lika pigg och fest / social sugen som alla andra, jag känner mig så jävla utsliten och orkar inte ett piss på kvällarna, vilket leder till att jag blir tråkig och ses som en tråkig person.
Jag är tråkig.
Nej nu ska jag kolla på rainman samtidigt som jag nolifear och intalar mig själv att nästa gång ska bli anorlunda.
Ha en fortsatt bra midsommar och hoppas ni haft en roligare kväll än mig.
TJUX

Imorrn!

ÄNTLIGEN! kommer min Jocke hem igen, längsta veckan ever skulle jag tro. Dessutom kommer han tidigare än vad jag hade räknat med så det är ett stort + .
Ska upp och jobba tidigt imorrn ( kom förbi i amaryllisparken och köp jordgubbar *okej* ) så tänkte dra på "en film" och sova nu, de som känner mig som bäst vet Exakt vilken film jag somnar till på två sekunder, för er andra så ska jag titta på min favorit disney, Hercules. Jag vet jag är lite liten ibland men den e faktiskt kung den filmen!
att jag kan varje replik i filmen är något vi inte behöver ta upp heller (a)
TJUX OCH SOV GOTT SCHWEDEN

update

Ja det har var mycket slit och skit nu på slutet av våren.  Imorgon är det skolavslutning + bal * Yey*..  förra veckan åkte min ´älskling till grekland så jag har världens längtan som hänger med mig överallt efter honom.  Men det är bara tre dagar kvar nu tills han är tillbaka!  Var på landet i helgen, oj vad jag pressade för att få lite färg.. fick jag det ? neppa en liten bikini rand fick jag ju men de va inte direkt mitt mål. Idag så sålde jag jordgubbar, mitt parasoll gick sönder eftersom det blåste så jävlit mycket, och va händer då dagen innan skolavslutning + bal? jo jag bränner sönder hela ansiktet och benen. jisses.  så jag sitter här med ett överkokat ansikte och sol exem som exploderat över benen + att jag är 99% säker på att ansiktet svullnat upp en hel del. hoppas det är borta till imorrn ,annars skiter jag i att gå ut.

Men nu ska jag sussa, drömma om bejbi och hoppas på det bästa ang mitt ansikte!
TJUX...

RSS 2.0