STACKARS LITEN!!

Hahaahahahhaahhahah min staaaaackars stackars lillebror, xD Han blir alltid utsatt av alla mina experiment och grejjer xD den här gången skulle jag klippa hnm för jag stog inte ut med hur hans hår såg ut, såg ut som han var direkt klippt från ett "the beatles" omslag eller nått,  sååå jag tvingade hnm att bli klippt av mig eftersom jag dessutom hade jätte verkligen Jätte tråkigt, Asså det blev jätte bra , sjukt snyggt! OM MAN E BÖG xD åhhhh stackars liiiiiten han ser ut som asså.. jag vet inte ett emo i kortare version.. 


FÖRLÅT CHARLY! LÅT MIG ALDRIG KLIPPA DIG IGEN?!

jag brukar klippa folk, sebbe fick betala mig förrut men den här gången hahaahha de va illa asså ,

nu ska jag öhh.. klippa mig, nej aldrig :P
puuuuuuuuuuss hahah

Fucking demon

Den där lilla saken som styr mitt liv tyckte tydligen att de va dags för en till liten kris i mitt lilla liv. Nu ligger morfar på sjukhus och ska opereras, jag vet att morfar.. de låter inte som det är sån stor grejj, alla har en morfar som dör snart typ, eller så är han redan död, men det är inte det som är grejjen. det är att morfar är min mammas pappa, vilket betyder att hennes pappa ligger och ska opereras och kanske inte klarar sig pga sitt svaga hjärta. det skulle vara den andra utav störst betydelse i hennes liv som dör, i år! vilket i sin tur betyder en stor jävla depression över familjen.. först peter sen han, det blir för mkt då kommer säkert mormor också tappa orken så småningom och kvar kommer min stackars mamma vara helt splittrad..  Så nu är mamma ännu ledsnare än vad hon var innan vilket gör så jävla ont eftersom hon är bäst i världen enligt mig å förtjänar inte det här -.-
meen de spelar ingen roll, the show must go on.
ingenting verkar gå rätt längre..?

puss

Men fuck off, jag bryr mig inte :)

vikka idioter de finns asså helt otroligt, men.. nu ska jag iväg till sundbyberg å gulla med min lilla bebis cassandra älsklingen <3 hon är så sööt den lilla saken, när man kollar på den lilla tösen förstår man verkligen att hur mkt skit som än händer så finns det nått att leva för i den här världen, min lilla älskling :)

men men , måste sticka..
im out


Underbart med ett skratt då och då

satt och läste igenom ellinors blogg idag i skolan och hittade en otroligt rolig film, jag har inte garvat så mkt sen herregud - jag vet inte när.. ^^ kolla in sidan "slingslang.blogg.se" .
eftersom vi satt inburade i vårat glasbiblotek gick det förbi många undrande små barn och glodde på mig och jossan som måste sett helt hysteriskt psykiskt störda ut där vi satt och vred oss av garv, jag vet inte om det bara är jag och hon som ser det som ett mästerverk men gud va kul det var, Snacka om att göra min dag! tack för den ellinor!
Nu ska jag nog spendera resten av dagen med min mattebok *woho* cant wait, prov nästa vecka.. och jag ligger inte enns vid diagnosen, men som sagt , de fixar sig med lite socker på... 
Isch vi hade såndär 'gymnasievalsträff' VAFAN SKA JAG GÖRA?! jag tänker på det minst 5 gånger om dagen och jag kommer inte fram till nått, när jag gör test blir det ungefär likadant på alla, som att jag gör test för 10 olika linjer blir det 10% på varje... Wtf? aja ett tag tills det är dags att bestämma sig men fan va tiden går fort när man verkligen inte vill det.. :/

nej nu ska jag hoppa in i duschen å sen blire matte som sagt.

Hare


En månad

Jaaaa om en månad är jag kanske i katrineholm :') de va typ ett halvår sen jag va där senast.
ÄLSKAR DIG NELLIE! <3

Argentina i vinter hoppas jag på också... Gud va jag längtar dit!! jag saknar min pappa , :/

hmm..

Jadu, jag vet inte vad jag håller på med längre tappat kontrollen känns det som.. de går jätte bra i skolan - eller jätte bra jämfört med förrut, Jag fick ett Vg på en uppsatts om ekosystemet som jag i början var påväg att skita i att skriva.. när jag fick ännu fler nedlåtande kommentarer som att, det är ingen ide du kommer ändå inte klara det - då fick jag en kick och satte igång och skrev iaf, och ja resultatet blev ju inte så nedrans dåligt :) Speciellt när Anna, vår lärare förklarade för en annan att det inte var många som lyckats skriva ett vg.. Åh jag blir verkligen stolt över mih själv ibland haha :P Hoppas hoppas det riktiga provet gick bra med tanke på att det här är mitt slutbetyg, Wiie va glad jag blir Om jag får ett VG! ja gud ja,  Men sen ere ju mig det handlar om så man ska inte hoppas för mkt.

Nu känns de som det gått sådär jätte lång tid sen jag träffade Boss igen, jag saknar dig! men jag vet att du är lite upptagen med en viss pojke, Sim*n? :)  iaf, DU MÅSTE KIRRA EN MOBIL BRUDEN !
Jag mår jätte illa och känner mig sådär svag i hela kroppen igen blä.. vill bara må sådär riktigt bra som jag gjorde för nån dag sen när det kändes som inget kunde gå fel, men usch ja de har det ! verkligen .. ajjaa, nu ska jag ta och fixa mig å sen ska jag ut ut ut,
Puss puss, vet att ni älskar mig 


Blä 

Om du möter någon utan ett leende, ge dem ett av dina


GLAD, JAG ÄR SÅ GLAD! LYCKLIG! ÅHH VAD JAG ÄLSKAR DET HÄR :) INGENTING ÄR OMÖJLIGT!
om känslan bara varade för evigt! Jag skiter verkligen FULLSTÄNDIGT i er , verkligen ja usch ja ! du kan komma in och ge mig dina äcklade blickar, jag bryr mig inte, inte längre det är det fan inte värt!
hihi, jag tänker inte bry mig om du/ni fryser ut mig, jag bryr mig inte ni är inte hela min värld, tror ni det är ni fan patetiska speciellt när Du tror att jag bryr mig, att du är en bättre person, HA!
du är bara patetisk nu när jag ser dig utifrån din falska lilla yta, försöker passa in bland dem. du kommer aldrig passa in Aldrig, inte jag heller för jag vill inte passa in där :)

PUSS PÅ ER HÄRLIGA MÄNNISKOR!

jajuste - måste påstå att kims blogg är underbart tjusig, kolla in den !  http://kimhallberg.blogg.se/

Im Ouuuuuut


Mihih

Sömn är livet! allt känns bra bara man har energi, jag brydde mig inte enns om de MEGA negativa reaktionerna jag fick idag - Inte alls :D  Ljuva energi... jag ska faktiskt tilloch med sätta mig och försöka fatta vad som menas med kvoten av nio eller vafan de nu står men först ska jag läsa ut Go ask alice , imorrn är det idrotts dag kanske ska ta och springa några kilometer för att värma upp eller nått..? får se hur länge energin å lyckan varar
PUSS PÅ ER
<3



Im a nerd and i love it.

Fuckad upp och ner

Jag är körd! så så sååå körd. Jag är så pass körd att inte ingen enns pallar ljuga och säga att det kommer fixa sig om jag kämpar. vilket det kanske skulle göra men gash, tack för de uppmuntrande orden " - Jag är kööörd... vafan ska jag göra?! - du, du är körd de finns inte så mkt du kan göra "

Vad gör man när allt är skit när det inte finns nått sätt att fixa det? asså VAD gör man? det finns uh inget att göra...?
och det finns absolut ingen lätt väg.
JAG ORKAR INTE.

puss godnatt nu ska jag faktiskt sova så jag kan gå upp tidigt till ännu en Skit dag i kumla fucking skola.
vet att ni älskar mig.<3
Byeee

Tiden går för långsamt ibland

Längtar mycket.<3

Sik sik sik

Jag ät sjuk och mår så nedrans dåligt, eller jag är inte riktigt sjuk, vet inte vad det är med mig - helt svag i kroppen okar knappt skriva, blir anfådd när jag pratar och allt är bara Jobbigt, jätte jobbigt..
Ikväll ska jag och lillebror till sundbyberg och fira honom för 3e gången, JAG ORKAR INTE!
men vad gör man inte för lillebror... -.- sen ska jag säga att jag har match imorrn så jag måste hem och sova tidigt, men egentligen ska jag med på nattgibb, helt onödigt egentligen men vaför inte ^^ sitta och pressa pa hela natten *woho*,
Nu lät det som jag ska ljuga en massa men mamma vet faktiskt att jag ska göra det (;
Nej, det här va för ansträngande jag ska nog decka framför tvn i några timmar.
pusspuss vet att ni älskar mig <3

Vill bara spy på världen

Radion på högsta volym, ändå hörs kvävda skrik och tårar igenom kudden..
kan dom inte bara låta mig vara ?




267790-10


Wiiiiiie

Imorrse vaknade jag i rätt tid men inte med rätt humör, Ännu en kväll med plågsamma hemska drömmar. Jag orkar inte med dem.. Får ingen ordentlig sömn,  och jag får sånna ångest känslor av dem. Nån som vet hur man kan göra för att stoppa mardrömmar? Jag drömmer verkligen allt hemskt som jag kan komma på, vänner som dör , familjen som överger mig, jag blir mördad, jag är den ända som inte blivit zombie - eller en av ca 5 som inte blivit zombie , Sjuka twistade drömmar som inte tycks ta slut... och det hemskaste är att sakerna som händer dom händer verkligen, drömde att jag fick en kula i pannan. alltså ett skott mellan ögonen när jag vaknade hade jag obeskrivlig smärta just där, eller när jag igår drömde att en vän blev mördad vaknade jag storgråtandes, dessutom tog det ett tag innan jag kunde skija drömmen från verklighet.

Shit, jag låter som versta psykfallet? kanske man är, vette fan.. hur vet man det? aja. jag drömmer bara när jag tar sömntabletterna, men tar jag dem inte så sover jag inte alls, så... Huston we have a problem... ^^




JA ÄNNU EN GÅNG HATAR JAG BLOGGEN OÄÄÄÄÄÄÄNDLIGT MKT! DEN GJORDE OM DEN DÄR SKITEN IGEN, SÅ BARA HALVA  INLÄGGET SPARADES...... JAG BLIR SÅ FÖRBANNAD... Buhu :'(  men man får väl vara lycklig över att allt inte försvann... aja, nu ska jag sticka iväg till trollbäckens ip för att leka viktig i ILU, Idrotts Ledar Utbildning,,
skit kul! nooooot.. aja, :)
pusspuss vet att ni älskar mig
see ya,

Hoppas hoppas

Nu har lillebror fyllt år och duktig som jag är lyckades jag övertala "hela" släkten att bara ge pengar ( släkten här i sverige består av mormor och cattis för tillfället ^^.) så ska jag ta med den lilla grabben och köpa kläder till hnm så kanske han får lite stil.. Värt ett försök!
Nästa månad tänker jag vara jätte ego och tvinga mamma att köpa en jacka till mig ett par jeans och några tröjor skulle inte sitta fel :) En kofta, jag saknar min svarta kofta jätte mkt xD men Bellas ex vägrar lämna tillbaka den och ringen så jag anntar att det lär dröja ett tag tills man ser den ingen^^  (ingen brådska bellut :) )

Men nu måste jag rusa iväg till fotbollsträningen. hittade inga strumpor som va likadana av de 100 jag hittade. Amazing! men sånt e livet, de e ingen större skillnad på dom iaf, märket sitter bara lite längre ner på den ena :D

Puss vet att ni älskar mih<<3 ;D


Im out.


Mahah

Läste just igenom några inlägg jag skrivit i den här bloggen, insåg hur otroligt dyster och negativ jag måste framstå som, haha ^^ kanske är jag sån, men jag själv ser mig inte så! Visst, jag bär på mycket sorg osv, men mest av allt vill jag ju bara vara posetiv glad och njuta av livet. Det är nog mycket därför jag har bloggen som jag skrivit förut så avreagerar jag mig halft här. :) så tro inte att jag bara sitter och tycker synd om mig själv hela tiden - inte alls! Bara lite höhö... xD Men jag ska försöka bättra mig, - kanske.

Jaa... idag har jag bara suttit hemma och haft ont... Jätte ont!! Vi var och paddlade i 3 dagar och kom hem igår.. första dagen paddlade vi ca 7-8 timmar... Aj :/ andra dagen känndes som vi paddlade i 34 timmar men det var väl bara runt 3 timmar.. jag har ingen anning men det går inte att beskriva hur tacksam jag var när vi äntligen var framme.  Däremellan stannade vi i tyresö slott för att äta, sedan göra ett lyft med kanoterna. Jag ville egentligen bara rymma då, asså ta min packning från kanoten och springa iväg till bussen.. det var tillochmed moppar som åkte förbi - det var så jävla värdelöst Då tyckte jag verkligen synd om mig själv,, gränsen till att jag bara gav upp var tunn. Riktigt tunn....

Ebba blev dessutom lite halv sjuk och lät mig som knappt har en muskel göra det mesta.. hon sa att hon tog i men precis som hon sa om mig så Kände man verkligen när hon gjorde något och när hon egentligen paddlade i luften.. Sjukt jobbigt var det. ett tag slutade jag ta i och la mig ner i båten jag var verkligen utmattad xD
Så! om det råkar vara någon som ska börja i nian nästa år i kumla...  GÖR DET INTE.....  Blä -.- sjukt jobbigt xD så nu sitter jag här halft handikappad med världens tränings verk i armarna och i ryggen.. stackars mih haha :P

men nu ska jag få massage... maha... härligt :D <3

pusspuss vet att ni älskar mig.
och jag älskar dig gubben du vet vem du är! Bella jag saknar dig kom hem så ska vi baka bullar jag lovar
 just come home!

Im oooout,


SKIT

JAG HATAR DEN HÄR BLOGGEN..... Jag skrev ner ett låååååååångt inlägg, som jag suttit och kämpat med eftersom jag är så grymt trött...... så tänkte jag att när jag äntligen är klar får jag sova. Guess what? allt jag skrev försvann när jag tryckte på spara. jävla helvetee, jag blir så förbannad... de är inte första gången det händer buhu.. nu är jag så trött så jag sitter och nickar till lite då och då så jag ska ta och sova, skiter i att det är ohyffsat som mamma säger nu när mormor och cattis är här för att fira charly som fyllt år, (Grattis älskade lille bror charly)
aja nu skriver jag typ lika bra som Cassandra, min 3 månader gamla syster.

men tar nog och skriver nytt imorrn Kanske jävla *************** blogg.
 puss på er allihopa, vet att ni älskar mig <3

Im fucking out.

Last night

Igår vare derby igen dåra! AIK - brajjen,  Självklart vann allmänna bästa idrottsklubben, Igen.
sjukt kul vare, spec andra halvlek då argentinaren Lucas Valdemarín satte två fin fina mål, :)  
idag har jag väl inte gjort mkt alls... öhm, nu är det nästan dags att jag börjar packa, klockan är halv tio snart och jag har inte packat en ända strumpa.. sååå.. time to go,

Tillbaka igen på fredag.. har väl kanske lite att berätta då - kanske inte.. men men,
dags att dra , pusspuss vet att ni älskar mig.
over and out.

- Fuck off -

Jag är så Grymt otroligt jävlans förbannad för tillfället. Sitter en liten översittare här och tror hon kan komma och bestämma, bossa, ta över. Det roliga är att det bara är jag som märker hur allt förändras när hon är här,
jaja snart försvinner miss bossy och allt kan åergå till det vanliga - men för tillfället är jag påväg att slå sönder något antingen blir det väggen eller handen som går sönder, beror nog på vilken sorts vägg jag träffar betong eller gips.. men det visar sig...
kände att jag behövde få ut lite agressioner - det gör jag på 2 sätt skriver ner dem och slår ut dem. oftast tar jag min dagbok och klottrar ner elaka hemska saker eller liknande men tänkte att ni kunde få ta del av min ilska..
nej usch helvete jag orkar inte sitta här och skriva ska gå och slå sönder något som sagt, jag är så sur att jag antagligen kommer klottra i dagboken också, men men, take care.
kanske kommer med en förklaring på inlägget senare just n kommer det inte hända

puss på er, vet att ni älskar mig .-

RSS 2.0