Skoltröjor!

Idag fick vårt oändliga tjaffs om skoltröjorna ett slut! "happy"  ..
Dessutom beställde hela klassen(!!!!!!!!!!) liksom whaaat, nu hoppas jag bara att alla betalar fort som fan för beställningen kommer nästa vecka och jag står som ansvarig elev, vilket betyder att om vi inte får in pengarna kan jag bli tvungen att betala..

Men om det är nån i klassen som skulle råka läsa detta så är inte det ett alternativ, utan för er som ska ha byxor och tröja blir det 515kr, För er som ska ha bara tröja blir det 315 kr.  Senast inlämnat på tisdag tror jag det blir.  =)

Happy Happy! ska gå ner och göra mig färdig för att åka in till stan nu tror jag, vill och får absolut inte komma försent till balklännings provningen. Dock är klockan bara halv fem och jag ska inte vara där förens halv sju.. slappa en timma? nepp nu ska jag sätta igång!

ciao, tjux, hejdå harebra

OBS: SE INTE

Indiana Jones,  Why Why Why väljer Harrison Ford att medverka i en sån film, okej för sisådär tio år sen men HAN ÄR EN GUBBE NU... Det var en löjlig B-film rätt igenom. Pappa somnade ( fast det gör han ju alltid iof ) Jag satt och lekte med mobilen, väldigt diskret förstås man får inte störa under filmer hur dålig den är kom ihåg det folk! 
Hatar folk som sitter och knappar och lyser med sina mobiler. själv hade jag en tröja över så det inte lös. 
Iaf så garvade jag och sinika rätt igenom filmen, delvis för att vi inte kunde förstå hur i helvete folk kunde vara så inne i filmen runt om, delvis för hur fula varenda människa runt om oss var, och dels för att varje scen i filmen hade minst en komisk replik eller rörelse eller omgivning. Jag har fortfarande svårt att förstå om det där skulle vara en parodi på dem tidigare filmerna eller om regissörerna + skådespelarna faktiskt verkligen var helt seriösa.


Enda personerna jag skulle rekomendera den här filmen för är antingen nån jag verkligen inte tycker om, nån som ska ta med en tjej på bio och vill få till det ( man är inte direkt jätte koncentrerad så det finns rum för annat (A) ) , Eller nån som vill skratta ordentligt!
Nån som sett den ännu btw?


 nu ska jag ta och kolla på en RIKTIG film, 10 orsaker att hata dig... Jii favvo film, fast jag kommer bara sakna J något otroligt. Well well..

TJUX



VÄx ut kära hår

image40
tänk va långt det var, fan va mycket som försvann

SAKNAR!

image39

Remember bellus? Bästa tiden någonsin!

Slutspurten

Om ganska exakt en vecka kommer betygen att sättas. Jag har Jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte mycket kvar att göra, men jag tänker utnyttja tiden jag har så mycket som möjligt hade jag tänkt, Nu ska jag sätta mig med mig bildbeskrivning ( som blir otroligt bra och djup, haha ) Den ska banne mig bli klar!  Japp japp, och den ska bli bra, så jag kan känna att jag faktiskt har ansträngt mig. Vilket jag har, men nu tänker jag inte kladda ihop nått halv bra bara för att den ska bli klar. Sen resten av mina 20000 arbeten som jag har rest i spelar inte så stor roll om dem råkar bli på ig-g nivå, bara de blir klara. Så ska sätta igång nu, men tänkte bara att jag skulle lämna ett inlägg så det inte blir allt för stora mellanrum på mina blogg inläggs datum!
önska mig lycka till,
TJUX!

Suprise!

Klippt håret , jess. Steffie hade inte sagt något om vad vi skulle göra idag, så när jag helt plötsligt skulle bestämma hur jag ville ha det visste jag förstås inte så jag la mitt hårs öde i frisörens händer.
Det blev fint, jag gillar det extremt, däremot håller jag på att lacka sönder på luggen! Ramlar i ansiktet 24/7, men men. Har ju inga hårspännen heller, jag har ju inte behövt det förens nu.. får införskaffas under veckan antar jag, tills dess får jag väll bara stå ut! fick ett utav steffie iof, så de kanske håller tills dess, men det är bara ett hårspänne! denna lugg behövs det ca 20 för att hålla styr på. Nej nu överdriver jag, uh hoppas det går snabbt för den att växa ut.
Jag har J abstinens, vill vara med min älskling dygnet runt! Only two weeks.... Gah! nej men somsagt blir det till att vara hemma i tyresö på vardagarna ivarjefall så då har jag ju tid förstås, sen om det blir som jag vill är ju tveksamt förstås..
Sitter här i sundbyberg nu, längtar efter J och MAT!  vi har ätit tårtaoch skit, jag mår så illa. Vill ha riktig mat, usch fy  för tårta och godis ! Sinika fylld 17 idag, så vi skulle hit i vilket fall som hellst, så det var väll lägligt att pappa kom idag, haha, Gubben sjäålv ligger och sover just nu vill inte störa men han vaknar väll snart ! 
nu ska jag kila 


----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Okej, HÅR ÅNGEST! mitt långa hår, mitt aldelles lagom fina slitna hår ! BORTA....
Jovisst, nu har jag en såndär liten gullig toffs som alla med normal långt hår får när dom sätter upp det, jag brukar tycka att det är mycket finare, men UTSLÄPPT!  Uh, det bara ramlar i ansiktet och jag vet inte vad jag ska göra av det, hur ska jag kunna göra en håruppsättning med det här håret? balen blir utsläppt , och då täcks ju den snygga ryggen, och det fungerar inte?  jaja... theres no turning back. alla andra är lyckliga över att mitt hår är borta, själv vet jag inte riktigt längre. isch jag ska sätta mig och leka med hårnålar och se vad jag kan ådstakomma nu.. TJUX!

Uppdatering 18/5-08 16:24

Mycket på G

Vet inte ens vart jag ska börja med allt om jag ska vara ärlig, så jag bara låter bli *smile*.
Nej men allvarligt talat , so, no , svenska , idrott , slöjd. De är ämnena jag måste kämpa för dem komande typ två tre veckorna innan skolan faktiskt tar slut, FAN VA JAG LÄNGTAR TILL SKOLAVSLUTNINGEN! Fast älsklingen min kommer inte vara hemma de första dagarna på lovet så de kanske blir lite segt att vara helt ledig på dagarna utan honom. Men då har jag tid för annat! typ åka in till stan och köpa nya kläder, ohja det vill jag verry much göra! men det har jag inte tid för förens ja, skolavslutningen. Jaja, det är bara sisådär tre dagar han är borta ändå så. Nej nu ska jag platta mitt lockiga fula hår, sen städa och avslutningsvis åka till my love... förhoppningsvis.

Det är synd att vänskap kan förstöras pga kärlek. håll hårt i din älskade och dina vänner med järngrepp.

Tjux ha en bra dag!

på begäran av martyparty

sitter hemma och borde plugga, hittar inte mina fuc#@-"g böcker så det är lite svårt för tillfället.
Mamma måste ha lagt undan dem nånstanns så får vänta på hennes return home.
På fredag är det hemkomst för Pappa min. Eftersom vi glidit isär så förfärligt vet jag knappt om jag ser fram emot det. Jag älskar min papi det gör jag, han är och kommer alltid vara min pappa så därmed basta, vi har haft våra stunder och har dem än. Men vi går nog inte riktigt ihop som personer... eller jag vet inte. Han inser inte att vi faktiskt inte bor i argentina tror jag, även om han tror att han vet om allt som händer i mitt liv för att jag har syskon och släkt som är bra på att skvallra eller berätta vad dem tror händer med mig osv så vet han faktiskt inte allt. Det vore konstigt om han gjorde, han bor faktiskt på andra sidan jordklotet. 
Hur som haver så kommer han att komma hem på fredag. Ska stanna i några veckor tyckte jag att han sa, do not know for sure. Vilketsom kommer inte jag att bo där dem veckorna, lilla Natta har fyllt 15 och får bestämma själv vart hon ska bo. däremot kommer jag gärna och hälsar på osv, får se hur pappa smälter detta bara .
Antingen blir det som vanligt, stor smäll och sen är allt som vanligt, eller som senast, helt lugnt och sista timmarna kommer smällen. Eller så kanske han faktiskt accepterar att det är som det är och jag är som jag är, en hemskt besvärlig tjej som är bra på att röra till saker och ting, vad ska man säga. Jag vet vad jag vill.

TJUX

pollen allergiker på mentorstiden

J - Jävlar va röda ögon jojjo har.
N -ja usch va jobbig.
J - Henke är väll också allergisk? 
N - japp, Eggi har du röda ögon idag?
       " H tar ur sina hörlurar"
H - Va?
N - Ja, har du röda ögon idag eller?
N -Jag? jag har blåa ögon!


Guldvärd konversation, tack för garvet Eggi!
Tjux

Happy time

Jag är flum flum flummig, det är kul.  Men inte när man är ensam, så ska kila över till Anna, hämta plattång, hyra film, åka till J, kolla film och sova så gott så! Ville bara berätta det , nån annan som älskar att vara på bra humör? jii. 
 
image38


så här går det när man tar för mkt tjux, TJUX !

lilla syster


Bedårande lilla sak, men hon är lite retard iof. haha nej då, hon är bara sådär tjugo dagar från att vara ett år och kan fortfarande inte krypa eller gå.. Lite efter, men det kommer nog haha.


Vill inte

gå till skolan, vill vill vill inte.

RSS 2.0