Mysigt värre

Jaa igår blev inte riktigt som de va tänkt, egentilgen skulle jag ut och träffa några vänner - typ det vanliga, men hamnade hemma hos Lucas istället, och de va ju tur det.. ^^ Sov kvar där, och drog en liten vit lögn för att lugna mamma. Men som vanligt så var det nått som var tvunget att vara fel, shit happens. men men..  Mamma tyckte att jag skulle vara hemma klockan nio varje kväll resten av lovet, men haha det kan hon ju få drömma om.
 Nä men nu har vi snackat lääänge och jag tror att det  t.om blev bättre än tidigare, så ingen större skada skedd . :) 
Jag är så otroligt trött. Trotts det kan jag verkligen inte sova, jag har redan provat i ca 1 timma och räcker det inte med en timme när man är så här pass trött då spelar de ingen roll hur lång tid man ligger där . inte i mitt fall iaf. jag saknar mina sömntabletter! 
Aja , jag ska väll gå och läsa lite religion nu eller nått, jag tänker fan inte sumpa mina betyg nu! Jag ska till argentina, så ere bara ! det ska jag, men för att få åka dit måste jag ligga Före  i skolan , inte Efter  haha jo tack lycka till.. På nått sätt ska det fungera! Vill inte vara kvar i jävla äckel sverige överbefolkad av fjortisar och värst av allt, snart snö. Fan va jag hatar snö! eller egentligen är det jätte mysigt och härligt, men tänk bara en sen februari morgon när man måste klampa iväg till skolan mitt i all smällt snö, blandad med avgaser från bilar som gör den til en kall seg svart gegga. Fyfan för slask och kyla, ne usch hur kom jag in på det här? orkar inte enns läsa vadfan jag skrivit, så nu blir det hopp i säng med religionsboken *Woho*
tjux<3

Take me away

Åh jag vill bara bort från det här hemska vädret, till argentina - skita i vafan man har på sig, eller hur håret ser ut, åt helvete med smink och bara ligga på stranden och dö av värme. alla tiders!
Jag slits mellan valet att stanna hemma ännu ett år över julen och nyår och frysa ihjäl, men ändå kunna vara med vännerna.. fira nyår och så med bästis, liksom de låter inte så dumt.. Men sen ere de där med Argentina! Fira jul med den stora släkten där borta, och bli brun förstås! jag saknar saknar saknar att vara brun... Men sen har vi ju det där med att jag ska åka till spanien över sportlovet också.. missar 2 lov här hemma då, det är ju inte så lyckat, eller det beror ju på hur man ser på det :) men men, jag ska prata lite med min pappi nu,, Han kommer kanske hem runt den 14e november (?)!! men han åker igen den 25e, så det är inte så lång tid.. men tanke på att jag inte träffat min pappa på ca ett år snart.. Sånt e livet. -
tjux

Intressant

När jag kollade igenom mina inlägg lite snabbt upptäckte jag att ungefär varannat inlägg är jag glad och sen är jag ledsen å deppig igen. Varför känns det som jag egentligen bara skrivit ett glatt inlägg för att visa hur lycklig jag var?
Aja, bara en tanke. Nu måste jag faktiskt kila iväg ska till UNM jag har en känsla av att de inte alls kommer vara så spännande  där asså.
tjux


Kaos i mängder

Vaknade på fel sida idag faktiskt. Mamma kom in och satte sig halft på mig och pratade högljut i telefonen runt tolv tiden när jag låg och hade en mycket spännande dröm som jag kommer ihåg att jag blev mycket sur över att ha tvingats avbryta. Jag kände att jag verkligen var irriterad från första början.. klampade ur rummet och var noga med att slänga igen dörren för att klargöra mitt missnöje med den obehagliga väckningen.
Satte mig vid datan - fick höra lite saker jag verkligen inte ville höra och verkligen inte behövde heller..
Men sen var det dags att börja fixa sig, ännu en gång hade jag självklart inget att ha på mig, mitt ansikte va fuckat och som att inte det räckte va jag för tjock för att ha på mig nått.
Men det blev ett par jeans ett turkost linne och en brun tröja, fungerade ganska bra iaf.
Sen stack jag och Charly in till stan där vi träffa Steffie Sebbe och Jennifer för att gå på bio. Det var ganska trevligt och filmen var riktigt bra faktiskt! Trotts det var jag inte på bra humör. Vi gick hem till steffie för att kolla på hennes nya lägenhet - riktigt fin var den! Från stureplan till söder, trotts de var den här lägenheten mycket finare, haha jag lider av fördommar mot söder pundare *careface* .
Efter att vi vart där ett tag och skissat lite balklänningar ( Steffie ska sy min klännig, Woho en Scaparro design i garderoben) drog vi vidare till Crêpes knop 2 en restaurang som låg där i närheten. Väldigt god mat och jätte fin stämning, det var lite kul att lägga en extra tanke på vilken sorts människor det var som hittat dit, eftersom det är en liten restaurang i en mörk gränd var det ganska ( enligt mig ) typiskt att människorna var "konst-människor", hög midja på jeansen, en lite för stor skjorta som är instoppade i jeansen, självklart de svarta tjocka skarpkantade glasögonen på plats på näsan, och sminket mycket naturligt toppat med ett färgstarkt läppstift,  håret uppsatt i en slarvig men fixad lös knut eller toffs.. Enligt mig alltså typiska konst människor, en blandning mellan teater-folk och mode-freaks.
Sen åkte vi hem, nu orkar jag inte skriva mer fick just höra en massa skit och jag vill bara sova bort livet.
puss


Man kan inte alltid ha rätt, men det händer

Sömn var nog precis exakt vad jag behövde! Den här gången deckade jag i soffan medan jag kollade på när Sebbe spelade God of war, han tog över tv:n när han ansåg att han pluggat färdigt och där med jag, spelat färdigt.
Jag vaknade utan problem klockan halv sju på första ringningen( !! ), till skillnad från när jag i vanliga fall är på gränsen att ens höra den 4e ( man kan ställa in väckarklockan på 4 olika tider, hi-tec ) ringningen . Jag gjorde ännu en gång en ordentlig frukost vilket ledde till att jag kom försent, igen. Men men, frukosten är ju dagens viktigaste mål, så de första 5 minuterna på den värdelösa mentorstiden kunde jag ju faktiskt offra.  

Riktigt skön dag i skolan idag måste jag påstå, första lektionen hade vi matte som jag faktiskt för en gångs skull förstod, tror jag i varje fall.  sen var det so, bara film så det va chill.. sen spanska - herregud det är så tråkit att vara duktigast i klassen, även om jag vet att de är självklart att dem inte vet vad postre betyder så är det väldigt frustrerande att sitta och lyssna på när de desperat utan någon aning om vad det betyder försöker med brevlåda när det är efterrätt, men det är väl samma sak för dem när det gäller mig i andra ämnen så det är bara att bita ihop och sitta ut de urtråkiga 2 timmarna spanska i veckan.  Men men , efter det skulle det vart engelska med så blev det inte, lilla inés var sjuk så vi fick stuga istället. sen var det bara att sticka hem, och här sitter jag nu och berättar om min helt ointressanta tråkiga dag.

Aja, en hyffsat rolig sak jag kan berätta om är väll att  anledningen till mina mardrömmar visade sig vara en ostbit som jag så idiotiskt identifierat som en mask... när mamma kom hem igår var jag väldigt snabb på att visa den hemska ihop krupna döda masken som jag aldrig ens skulle flytta på i mina tankar, när hon sett den skrattade hon lite lätt och sa *jag kan garanterat till 100% säga att det där inte är är en mask, det är en ost bit*
snacka om att jag kände mig dum... men det kunde vart?

Jaja, nu ska jag hitta på nått vettigt som att kanske plugga lite, det behövs.

Tjux

Depp säsong på G

Jaa, så var det dags igen. Det är höst, kallt mörkt, och folk blir alltmer deprimerade. Det är så sorgligt att det blir så år efter år, men så är det och jag känner verkligen hur mycket jobbigare allt som kanske inte är så jobbigt egentligen börjar kännas. I skolan började vi idag på svenskan med något som kallas Eviga frågor, alltså frågor som funnits i alla tider, obesvarade. Till exempel - Liv efter döden? - Livets mening? - Vart tar universum slut, och vad finns efter det?  Med andra ord, omöjliga frågor som jag annser vara ställda på helt fel årstid. Jag tror att det här kommer hamna i bakhuvudet nu under den närmsta tiden och tillslut kombinerat med det hemska vädret och dystra tiden tynga ner oss eller ivarje fall, mig och tillslut dra ner mig på botten, precis som jag var för 10 månader sedan då det var som värst, likaså året innan dess och året innan dess.
Usch, det är så tragiskt att läsa mitt tidigare inlägg när jag verkligen inte kunde se en enda spricka i livet, nu känns det som att vad jag än gör så kastar jag sten i mitt egna lilla glas hus, fönster för fönster.

Jag kanske bara är trött vem vet, höll på att somna ett ex antal gånger under lektionerna trotts att jag idag gjorde bäst ifrån mig på länge. Inte för att det säger er så mycket men jag fick två märken av Åsa på stugan, hahah. Jadu jag är väl ändå bara ett barn ännu som behöver uppskattning från andra för att enns orka med en vanlig vardag.
Äh jag är bara trött, somnade inte förenns klockan halv 5 igår/ idag trotts att jag la mig vid elva. Så fort jag somnade hade jag mardrömmar, mardrömmar som blandades med verkligehet eftersom jag såg mig själv sova och när jag sov kröp det alla olika sorters kryp och maskar över hela min kropp. När jag bara 2 minuter senare vaknade och låg exakt som i drömmen trode jag förstås att det var påriktigt och det tog mig ett bra tag att lugna ner mig. Efter att det hänt några gånger vågade jag inte somna om.  Det hemska är att jag drömmer som flickan i engelska boken vi läste för några veckor sedan. Hon gick på droger och herregud det gör inte jag, trotts det är mina drömmar minst lika hemska och jag får panik. Men usch nu är jag trött och skriver bara ner mina svamliga tankar så jag ska ta och försöka plugga lite. eller så sätter jag mig med god of war och varvar ner lite efter den här hemska hemska dagen.
Bye,

Jo de e fint, fin fint

Jag är riktigt lycklig! Det har jag vart ända sedan jag vaknade. Rullade några varv i mammas stora dubbelsäng, passade på att sova i den medan hon var ute och röjde inne i stan hela kvällen.  Satte mig upp med ett leende på läpparna (det kändes som jag hade det i varje fall) och trippa ut i köket för att göra en komplett frukost. Frukost är som bäst när man äter den ordentligt. Man ställer fram alla möjliga saker ur kylskåpet som man inte enns planerat att äta och sätter sig ner med en varm kopp te och äter en vanlig ost macka medan man väntar på att toasten ska bli klar. Underbart! om det inte är så här skippar jag alltid frukost i vanliga fall. Om det inte går till så där så känns det onödigt att äta överhuvudtaget. Orkar inte dra upp hela min mat filosofi just nu eftersom det bara blir klagomål på mitt tankesätt antagligen. Min poäng är då att jag äter hellst bara när jag njuter av det ( sällan ) och när jag e tvingad förstås , och även om jag är med andra om det är sådana omständigheter att det verkar onormalt på något sätt att låta bli. Som igår när vi satt på Mcdonald var det helt normalt att jag nekade en cheesburgare klockan tolv på natten. Men om jag skulle välja att ta en promenad på lunchen i skolan skulle det antagligen väcka misstankar igen vilket jag inte orkar med. Mamma är på mig så fort jag säger att jag inte är hungrig, slutar alltid med att jag äter ändå när hon är misstänksam, riktigt jobbigt eftersom jag inte är hungrig ofta alls.
Men men, kom in på lite fel bana tror jag eftersom det börja med att jag skulle beskriva hur lycklig jag var. Vilket jag fortfarande är!

 FEMTE GÅNGEN! NU RÄCKER DET JÄVLA HELVETES BLOGG! BARA HALVA INLÄGGET SOM SPARATS, JAG BLIR SÅ... SÅ ARG!

konversation mellan anonym och natta

- Herre gud! VAD har hänt med din arm?!
- Ehm... jag snubbla..
- På vadå?!
- De vill du inte enns veta,
- säg!
-en kladdig kondom..?
hahahahh så äckligt gumman, såå vidrigt.


Yeeeah,

Fuck off jag mår piss, vet inte vad jag ska hitta på för att muntra upp mig.. jag va till och med med bella utan att sluta med ett leende på läpparna. Bre, de suger verkligen.. Nu åkte bella för en stund sen för att träffa sin pojkvän.. dom e så söta tillsamans så det inte är sant, och när dom snackar i telefonen utstrålar Bella bara lycka.. congrats säger jag bara älsk, <3
Hmmm.. han hade  match sen så då skulle jag å bella hitta på nått under tiden, men jag vill bara lägga mig i den stora sängen med tusentals kuddar och täcken å försvinna bland alla fjädrar å tyger..  Tjux, that aint gonna happen, sarrii.
så nu ska jag väl hoppa in i duschen fräscha upp mig lite och sen sticka... JAG BEHÖVER ENERGI OCH ORK.
känner mig helt gråtfärdig utan andledning att gråta, eller jag har miljontals andledningar.. Men fuck off big girls dont cry miss.93..
puuuuuuuuuuuuuuuss

Honestly

Jag kan nu hel jätte säkert intyga att jag förfan e kär,! det har jag inte vart påriktigt sen.. mars, jag vet tillochmed vikket datum, 13mars. sen dess har inte jag kunnat kolla på nån och tänka wow, om han ändå vore min. Tills, Fredrik.. jätte underbart fina fredrik som är sjukt söt och hjälplös när han sover.  Just precis nu ligger han å ser söt ut i sängen,
men jag ska göra nått annat än att skriva nu, dom här tangenterna låter aningen för mkt, vill inte väcka hnm.. :)
puss

Tji fick du tysktalande engelska lärare.

Äntligen äntligen äntligen! Jag fick Mvg på mitt engelska prov! Sug på den ilona som inte enns tänkte ge mig ett G ,(fast de roliga va att när jag lämnade in min bokredovisning var hon tvungen att ge mig ett VG, hah.från ett möjligt vis IG till VG, tss  ) men nu har vi inés som är Hundra gånger bättre...  
Riktigt jävla otroligt lycklig, de e vad jag e, Fy fan va härligt... :) nu ska jag bara fortsätta att vara duktig, riktig tur jag hade idag, visste inte om glosorna men läste igenom en gång så fick jag alla rätt, sån tur kan man inte fortsätta att hoppas på.. Men Tihih... :D

Uähh nu säger bella att hon går till bussen vikket betyder att den e här om ca en kvart, sheeet måste rusa pusspuss,, jag e lycklig!  Och kär e jag med .


Woho, nörd i brist på underhållning

Det här suger verkligen, jag har klarat av alla spel som är värda att spela här hemma. annars finns det fifa 06 07 08 som bara e så jävla värdelöst asså. fattar inte hur brorsorna kan sitta med det i timmar, uäh. 
huvudvärken har gått över måttligt nu iaf, skönt. Mamma har typ dött eller nått, gick iväg för två timmar sen för att köpa En miniräknare åt mig..? jag har en känsla av att det blev lite mer än en miniräknare ärligt talat, brukar bli så när mamma kommer iväg... ^^ synd att hon inte kan få för sig att köpa nått som jag verkligen vill ha , TYP EN JACKA!!  ,men de e jag inte värd för tillfället tydligen, "så fort du kommit ikapp i skolan kan vi börja prata om nya grejjer till dig" Men Fuck off, jag kommer aldrig komma ikapp. hon tror att hon motiverar mig genom att säga sådär, men tänk så fel man kan ha.. jag blir bara ännu mer deppad, klarar inte skolan, får inte en ända grejj jag vill ha tills jag gjort det omöjliga Och jag tycks inte göra några framsteg med tjux (den där jätte fina grabben som jag inte kan få fram ett ord hos i närheten trotts att jag alltid snackar i 100 ) vågar faktiskt inte enns säga vem det är. men om de ändå inte händer nått så ere inte värt det :)
Oh . nu anlände min mammi med två(?) kassar knäppis. så nu ere dags att hoppa på matte boken, Yey.

Tjuuuux


Söt familj man har asså

Gulliga lilla mamma kom in med medecin till mig när jag låg framför tvn å kände mig helt jätte patetiskt dålig, efter en liten stund började det kännas bättre och min feber sjönk med en grad , men efter nån timme blev det ungefär 10ggr värre kändes det som och mamma upptäckte att hon gett mig medecin som jag inte enns tål, så min feber gick upp till 39.5 woho, halsen svullnade upp och uääh, de va bara jätte kasst. :(
Och eftersom min hals var helt uppsvullen fick brorsorna sticka iväg å handla glass åt mig eftersom jag inte kan äta så mkt annat utan att plågas till 100.. Hönshjärnorna köper tofuchokladglass som kan smakvis kan jämföras med typ.. svamp. Smakade så jäva illa, så den fick katten !
nu ligger febern på 38.8 så de börjar gå nerråt igen.. får se hur det är imorrn, men för tillfället ska jag ännu en gång gå och decka i sängen å kanske köra lite zelda... måste ta den där jävla bossen.
Ciao,


Det suger verkligen

Usch, jag är verkligen sjuk påriktigt nu. i vanliga fall mår jag bara lite illa eller e snuvig, men fyfan jag har feber och fryser men är helt jävla överhettad - mitt huvud är tungt som bly, det känns som jag trykt ner en ballong i halsen och jag mår grymt illa, Hurraaa! Man glömmer verkligen bort att det är hemskt att vara sjuk.. ibland kan man ju tänka "fan att jag inte är sjuk så skulle jag slippa det här" uääh, så ska jag aldrig tänka igen.
nee nu känns det som jag ska svimma eller nått. ska gå och tycka synd om mig själv framför tv:n eller nått,

byee

RSS 2.0