Moving on -

Ja nu är det över, trotts att det känns som det precis börjat.
Var på Peters begravning i tisdags.. Där fick jag det jag undrat bekräftat, var det ett mord eller självmord?
jag fick inte som jag ville.. Hade hoppats på att det var nån av hans fiender som gått överstyr, men nej.. de här var Peters beslut, tyvärr men så är det.. Peter skickade ett brev till sin vän Magnus från stationen där han sedan väntat på tåget..
i brevet stod det inget om varför, det stod inte förlåt, det stod inte farväl eller ta hand om er. Det ända var:
På min kista ska det vara en djurgårdströja, och så ska det spelas två låtar  - en djurgårnslåt ( vet inte vilken det var ) och låten det vackraste jag vet. .
den sista låten var till min mamma, Det vackraste jag vet är att se dig när du sover , osv.. hon sa att han brukade säga att den stämde in på henne och att hon var det finaste han visste, så han bad dem att spela den på hans begravning.. usch jag gråter bara jag tänker på det,,, att vara i mammas situation.. höra den låten, på begravningen. peter ligger i en kista 2 meter bort krossad av sitt eget beslut framför ett tåg.

Jag har gråtit mig till sömns varje kväll nu och jag orkar inte fortsätta så.. men fan va jag saknar Peter.
Dumma jävel vafan skulle han göra så här för?!   Jag blir så jävla förbannad, men jag kan ändå inte det, känns inte rätt.. hans beslut, och jag antar att man får respektera det. men han sa inte enns hejdå, jag vaknade på morgonen frågade efter peter så visste ingen vart han var, jag hade nån konstig känsla, eftersom jag vet inte riktigt vad det var, men nått var inte rätt.. jag bad dem ringa efter hnm men ingen hade nån lust. så jag sket it och åkte iväg in till stan för att träffa en kompis spela bränboll och sedan mysa hemma hos min syster..
dagen efter säger steffie att vi måste skynda oss hem eftersom det hänt nått hemskt, hon visste redan vad det var, men jag fick inte veta.
hela vägen hem satt jag och fantiserade ihop olika saker som kunde ha hänt, mormor fått en hjärtattack, morfar glömt att äta och dött eller nått sånt. men aldrig nånsin slog tanken mig att det hänt peter nått, jag tänkte att han satt brevid mamma och tröstade henne.

Nej nu börjar tiden rinna iväg, jag ska iväg till bellut och städa hennes kök, eller vad hon nu sa igår, ^^
puss vet att ni älskar mig <3

Fuck pain

Begravning imorrn för peter, Usch. det börjar kännas verkligt nu, jag har inte kännt det tidigare.. det har mest känts som att han bara sover i sumpan eller har åkt till göteborg. klart han kommer tillbaka, eller?
nej han kommer inte göra det, De gör så jävla ont. för jag gillade verkligen peter han var bra för familjen verkligen jätte bra.. varför det blev som det blev börjar jag förstå nu, men det är inget som jag behöver skriva här.

Bara att glömma mascaran imorgon alltså. ajja... efter begravningen ska jag dra med mig lillebror så ska vi hem till pappa och träffa vår lillasyster cassandra.. hon är en liten ängel, precis fyllt 3 månader ungefär har jag för mig ^^ söt liten tös.
jag börjar faktiskt sakna pappa rejällt nu. Jag känner att han ändrats, och dessutom brukar han aldrig vara sur eller elak inom den närmsta månaden när han vart utan oss, speciellt nu när det snart gått ett år sen vi senast träffats.. det har väl gått ca 10 - 11 månader nu..  Saknar min pappa... Peter och pappa var väldigt lika varandra på många punkter.. så när pappa försvann kom peter och fyllde upp ett litet tom rum tror jag, pappa är när han är på sitt bästa humör som en liten pojke som fått sin efterlängtade action man med laser svärd, ögonen lyser och han utstrålar lycka.! men sen brukar det vara de gånger jag inte ens vill hälsa på honom i fruktan av att jag ska säga eller göra något fel.


Äsch, dags att sova fortfarande inte bestämt vilken av de svarta klänningarna jag ska ta på mig imorgon, men det visar sig...
pusspuss ta hand om er , vet att ni älskar mig <3

ont ont oooooont

Jo jag glömde stretcha efter träningen igår - aoutch.. Jo visst brukar jag få träningsvärk efter vissa träningar, men har man inte kunnat träna på nästan ett halvår.. Då gör det fan ont, det roliga är att jag inte kände något under början av dagen, var i skolan hoppade omkring och flummade som vanlig - åkte hem... men sen upptäckte jag att de inte va så jävla skönt att sträcka på benet, efter det har hela kroppen vart helt stel och det är ren och skär smärta o.O
Häärligt ^^ de värsta är att det brukar vara värst andra dagen, woho! jag har skåp på översta våningen, ska fan be om nycklar till hissen, lite handikapp ligger det ändå över det hela, haha.
"lycka till"

vart på grymt bra humör igår och idag, igår var helt hysteriskt rolig, speciellt på träningen med älskade fellie, fy fan va kul vi hade! Badade med kläderna på efter en varm och schvettig träning, Skönt som satan! sen blev det lite jobbigt att åka hem med blöta grejer men sånt e livet vafan!
Fick då också reda på att min bästavän bella dumpat sin pojkvän, Bra gjort gumman! du är bäst bäst bäst,
idag har det däremot inte hänt något speciellt, jaghade bara kul helt enkelt.. meeen som vanligt när det börjar bli kväll och det kommer till maten och allt blir man lite nerstämd.. åt på donken idag med bellut dessutom... blä på tjockis mat.. men men.
ätit otroligt mycket, jag gör alltid så. hatar mig själv för det, jag låter bli att äta i nästan en vecka, möjligtvis ett bröd... sen äter jag lite, börjar äta mer och mer för att jag inte vill bli sjuk igen... och så äter jag jätte mkt för att jag får sån ångest och tycker att jag är så hemsk att jag förtjänar att bli tjock.. men sen slår det mig att jag blivit tjock igen blä kolla på mig, äckligt. så nu kan jag inte äta på ett tag igen, men de fixar sig..
aja time to sleep... drömma ännu fler hemska drömmar.
igår drömde jag om peter, fyfan. han tog med mig bort upp i ett typ.. träd tror jag det var... så pratade jag med honom om allt, varför och hur och när och aa allt möjligt.. jag grät floooooder,, Sen sa han att han var tvungen att gå,, jag skrek och bad honom att stanna, jag visste att det var en dröm, så jag bad hnm komma tillbaka i nästa dröm han lovade att göra det.
aldrig drömt något verkligare någonsin, och ändå visste jag att det var en dröm..
när jag vaknade var min kudde genom våt för att tårarna var äkta och jag låg och huttrade i minst en timme tills jag grät mig till sömns igen.

nu är det dags att sova, får se om peter håller sitt löfte, isånna fall kommer det nog att bli en natt fylld av tårar igen. usch livet är inte så bra just nu.. men det fixar sig nog, annars pallar jag inte så mkt länge till..
aja , puss vet att ni älskar mig. <3

Obeskrivligt.

Det tar över allt, lämnar inte plats för andra känslor.. inte kärlek iallafall. det gör så sjukt ont jag vill verkligen men jag kan inte, det finns inte plats .
 
Jag orkar inte tvinga i mig för andras skull, men jag vill inte förlora allt igen. inte igen,
men jag tror jag kommer göra det om jag fortsätter så här, vem orkar i slutändan? ingen gör det.
1 eller 2 vänner håller alltid ut ett tag. men aldrig hela vägen, det orkar man inte, tyvärr är det bara så hur mycket man än vill man orkar inte...
finns nog inte så många som förstår vad jag svamlar om nu, men det är samma sak som det alltid vart.
Mat, spegelbilden, vågen...
Allt handlar om det. är man med vänner så ser dom bättre ut än dig, dom är normala och dom är så pass fina att dom kan äta. är man ensam är det spegelbilden och den där känslan som tar över.
 
"det är ju bara att äta "
om det ändå vore så lätt. då skulle vi väl göra det? om det bara va att äta, strunta i det.  Ja det går att ignorera, men man lider man lider som fan. och jag vill inte lida, jag vill inte.

nu ska jag dra in till stan med bella och jennifer,
Cash-Cash-bellut, du är bästaste bellutan som finns.

puss på er, vet att ni älskar mig .

"things go wrong when you party naked"

Ja.. man kan ju inte påstå att igår blev så jävla lyckat. det värstar är ju att det var mitt fel att det blev så knas..
Nu ska jag sluta med det där, ett glas räcker, och om det inte gör det ska jag ändå inte ha..
det har blivit fel 3 gånger i rad, nu räcker det .
Nu ska jag va den som tar hand om fjortisar som ramlar runt i vattnet,
Tack allihopa som orkade, och förlåt.

jaja, shit happens.
dags att sova, trött som faan,
pusspuss vet att ni öhm älskar mig. <3

Oh oh

De här har vart en lååång dag .. verkligen, skulle kunna dela upp den på en hel vecka känns det som, men kul har jag haft!
somnade klockan 7-8 ungefär.. blev väckt av ett cp halv 10 sen låg jag å vände på mig försökte somna om, lyckades en liten stund efter ungefär en timme, men då ringde sebz och väckte mig istället, Men men, sånt e livet ^^
drog in till stan träffa richard, gjorde av med 100kr på ingenting, grymt onödigt men men -.-
tjockisen käka på donken medan jag satt å glodde på , fick så tråkit att jag sköt lite med sugröret, när jag bestämde mig för att spruta sprite på tjockisen blev det kaos tyvärr, tjockisen fick ryck och smällde ner sin läsk på golvet. skyllde på mig, men jag var självklart oskyldig.
sen mötte vi grabbarna och schtek bellut, <3
Drog till skillz där marcus väntade så körde vi laser force för andra gången den här veckan, Det är kul men ack så svettigt... :P
drog till 08 efter de,lallade omkring där en hel del, jag blev jävligt lack på alla grabbar som sprang omkring och drog i en åt olika håll typ i 6 timmar så nu har jag en jävla träningsvärk i benen eftersom vi gick omkring överallt helatiden, blä blä.
Efter att jag lackat på några fjortisar som stog ivägen kom jag på att det kanske var dags att rycka upp mig lite, jag blev liksom lack så fort jag såg nån med blonderat hår.. eller fjortisrand, jag brukar inte bry mig om sånna, tycker att det är deras problem om dem vill skämma ut sig. men idag lackade jag som fan på alla som tror dem är nått, USCH PÅ FJORTISAR.
men som sagt, jag bryr mig inte så mkt egentligen.. är juh bara pinsamma anyway.
drog å köpte redbull för att pigga upp mig själv en anning eftersom jag märkte att jag gjorde andra ireterrade med.
men när vi kom tillbaka och jag var jätte pigg ville alla dra,.. så typiskt,
men jag å en grabb stannade kvar ett tag iaf, lyssnade på lite dj:s så drog vi hem när det var slut.
Usch usch, nu hare blivit lite knas med några polare... inge bra alltså... 
men men. klockan är snart fem och folk börjar snart gå upp för att jobba, så det är dags att sova känns det som..  ännu en lång dag framför oss imorrn ,´! 

Jag älskar mina vänner, <3 
pusspuss, vet att ni älskar mig med. spec du min ängel bella, ! 

Helvete

Jag är okej, jag mår bra det är lungt visst de e lungt gå du jag klarar mig själv såklart!

LÖGN.






Bella är världens bästa vän,<3 du är värd så mycket mer än vad jag kan ge dig, BÄST BÄST BÄST BÄST är vad du är och jag tänker inte släppa taget om dig...

IQ badboll

Idag vaknade jag klockan 3 av att mobilens alarm ringde, eller jag trode de var mobilen först sen kom jag på att jag tappat bort den och att det antagligen bara var en av mina önske-drömmar.. men när det bara fortsatte insåg jag att min mobil faktiskt var i mitt rum, snacka om att jag blev glad, asså de va verkligen ren skär lycka!
Jag är sån jävla idiot så jag tänkte inte på att ena facket i väskan är sönder - så jag letade inte efter mobilen i hålet... självklart låg mobilen just där men Vilken jävla tur man får ha ibland.. ^^,
ibland är jag ju bara för patetisk :)

Nu ska jag färga håret,, jag pallar verkligen inte blondera det eftersom jag kämpat i typ 3månader för att återhämta det från alla blekningar, de blir sååå slitet.
så nu ska de bara bli lite mörkare brunt, de e ändå det som klär mig bäst -.-

Pusspuss, vet att ni älskar mig.

-.-

Buääh,  bellutanboss ska vara borta i 4 dar, blä blä blä.. tillbaka på söndag. så jag får väl sitta hemma hela helgen eftersom jag så klantigt nog tappade mobilen på bussen. VARFÖR?!
 sånt händer juh bara mig,  jag gjorde det 2 gånger dessutom, först så tappade jag den på bussen på väg till solna men såg det som tur va -.-, sen måste jag ha tappat den på vägen hem på 873an eftersom jag andvände den för att gå på bussen med betal sms ... :/  efter det va den bara borta. usch jag hatar det här, jag har inga nummer , ingen kan ringa mig.. och... blää hela social livet borta xD  att en sak som en mobil kan betyda såå mycket.
jaja inget jag kan göra något åt, tyvärr så hade jag inga batterier kvar på den heller så jag kan inte ringa till den.
 just my luck...!

Det som är så jäävla komiskt är att jag typ i förrigår tänkte skriva ner alla nummer för att jag kände på mig att nått skulle hända, men jag var för trött för att hämta papper och penna.
FÖRBANNADE JÄVLA LATHET!
från och med nu ska jag göra allt sådant praktiskt.. jag ska skriva saker i en almenacka och planera dagarna, sen ska jag ska skaffa en adress bok där jag kan skriva ner alla nummer och namn som jag behöver ha och komma ihåg,
haha ofta jag klarar av det.. men ett steg i taget, börjar nog med adressboken... jävla skit -.-

aja , dags att sova nu. - meningslöst det med egentligen, inget jag behöver vara pigg till imorrn. kommer inte hitta på ett skit -.- buääh, jag måste bli ordentligare och komma ihåg att aldrig lägga ner saker i mjukisbyxornas fickor.

aja, ska hoppa in i duschen i varje fall.
pusspuss, vet att ni älskar mig <3


Glimtar av ljus

Idag har faktiskt vart en bra dag, bortsätt från det hemska sättet jag vaknade på. Det har gått allt för många dagar som jag vaknat på detta sätt nu så jag känner att jag måste upplysa er morgon-pigga människor om att - Jag hatar folk som ringer och väcker en . jag kan ju typ aldrig sova, så när jag blir väckt av min hemska ringsignal blir jag inte så där jätte glad speciellt eftersom jag så gott som aldrig kan somna om.  så att , är det inte viktigt Ring inte förenns klockan 12 på lov och helger för allt i världen..!

ja men idag har alltså annars vart en ganska bra dag,
vaknade - åt frukost - duschade, - drog på bikinin - solade några timmar ( woho man ser bikini rand xD ) - duschade igen, - Drpg hem till kricke, - gick ut på en av våra livslånga promenader ( 2 timmar ) - drog till strand och träffade Bästaste bellut med flera, - sen drog jag hem efter några timmar , kom hem en timma försent utan att mamma lacka... Ganska chill dag iaf, :)
Vet nått som kunde gjort den bättre dock , men de håller jag nog för mig själv tills vidare.

Boss får mig alltid att le å skratta älskar min bästus, <3


puss på er sötnosar, vet att ni älskar mig - bättre tider kommer förhoppningsvis snart<33


Gömt.

Att så mycket kan gå fel, det kan jag inte förstå. Okej, fine 2 -3 saker går åt pipan, thats life. men att allt som betyder nått ska gå sönder.. det är bara för orättvist.
Man ska inte ta livet för seriöst.. det är nått jag lärt mig utav det här, för det är ändå bara en grym lek.
vem som har nöje av att leka den, Det är nått jag undrar.. för det är då inte jag...

läste en dikt igår kväll  om lycka, glädje och kärlek..
den var verkligen hur vacker som hellst och jag beundrar killen som skrev den otroligt mycket,
samtidigt som jag läste dikten virrvlade en storm av känslor upp inom mig,
dels för att jag mindes hur det kändes att känna lycka genom att bara vara nära den man älskar,
också för att jag saknade det, men mest för att jag visste att det kommer dröja länge tills jag får känna ren lycka igen. det gör så ont,
Precis som han beskrev så är lycka och glädje inte samma sak. inte för mig i varje fall,
glädje är nått som får en att känna sig glad för stunden, lycka är en mycket starkare känsla som värmer inombords,
Just känner jag mig iskall och tom. jag känner inget sömn behov, mat är inget för mig, och att träffa vänner och dra på den där masken som så många bär det känns bara meningslöst.

men snart måste masken på, det är dags att träffa släkten där alla låtsas att det är bra. sen ska jag sova hos min starkaste solstråle steffie.

puss vet att ni älskar mig . <3

Men Blä

Det är så svårt att hålla skenet uppe när man bara har mörker omkring sig. Visserligligen har jag mina små solstrålar ännu.. men det känns som att det bara är den sista glimten av solen vid en solnedgång, snart kommer mörker, endast - med ett kusligt sagolikt månsken, kanske kommer t.o.m molnen, och då finns inte ens det spöklika skenet kvar, bara.. mörker.
Jag vet att solen kommer gå upp igen, med otur blir det månförmörkelse, men det kommer bli ljust igen..
jag måste bara fortsätta att intala mig själv det, annars kommer jag aldrig klara av det här. jag kommer slukas av mörkret och bli ännu en skugga..
jag känner hur ångest, panik, ensamhet - återigen börjar ta över.. jag vill inte jag vill verkligen inte det... :'(
kanske vad jag förtjänar - kanske inte,
Usch, jag behöver verkligen en lampa som skyddar mig från mörker på kvällarna, jag tror jag hittat en..  och jag hoppas han vill vara min lampa, för utan den... kommer jag inte klara av det...

hoppas ni förstår att jag inte är mörkrädd, utan att det symboliserar nått annat.
nu mår jag så illa att jag bara vill stänga in mig på toan, gråta och spy.

mörker

puss, vet att ni älskar mig </3

Kärlek.

Norra ståringen - 4-0 - AIK... kan de bli bättre?! <3


puss på er nu ska bella å jag sova

Schtek vännen

Idag skulle jag å bella in till stan.. hon hade sagt att vi skulle in till stan just idag för redan nästan 2 veckor sen, och när jag frågade varför bytte hon samtalsämne..  typ för 2 dagar sen sa hon att jag skulle vara osminkad - ha 2 st 'fina' ombyten med mig, och att vi skulle åka klockan 3.. då va det ju något speciellt precis som jag misstänkt, igår var jag speciellt nyfiken och typ halft nervös, så slog tanken mig att det kanske var modelhouse som vi skulle till..
självklart - hade jag rätt :)
började skratta lite halft när jag upptäckte att det var sant, stog där utanför porten och läste vilken våning vi skulle till så snabbläste jag för att se vad bella vart så hemlighetsfull över..  Woho..
aja, vi blev först sminkade, hon frågade hur jag ville bli sminkad självklart ville jag ha det naturligt, tycker det är som finast då.. inte se ut som nån plastig docka.. :)
 aja sen fotades vi typ...  blev några riktigt fina foton faktiskt, älskar bilden på mig och bella.. Bella min sötnos :)
när vi var klara där drog vi till expresso house på stureplan och fikade.. riktigt mysigt, jag måsta ha världens bästa vän.. sen gick vi omkring lite i sture gallerian , köpte några grejjer och sen åkte vi till gullmarsplan där vi möte White chocolate... vi åkte vidare till tyresö centrum så satt vi där typ ett tag, men sen orkade jag inte längre.. vart as seg och trött hela dagen så jag drog hem, och ja.. här sitter jag nu, .. ska sova nu för jag är helt jävla slutkörd i huvvet, och kroppen med iof.. imorrn blire aik matchen. :) schiet kan inte sluta tänka på den där grabben.. min schtekare =)typ very mutch in love, <3

här är bilden jag älskar på mig å sötisen, :
Bilden på mig och bella 



aja , time to sleep..
sov så gott  schtek schverige, pusspuss vet att ni älskar mig, alla älskar natta.<3 xD

Underbart.

Det var såå länge sen jag kände så här.. typ senast i januari, jag är lycklig verkligen lycklig
Visst är jag ledsen från och till, men annars är jag bara så grymt lycklig.. Jag orkar inte bry mig om maten, jag vet att den bara sänker mitt humör, så jag äter bara för att inte sänka mitt humör,
Han är underbar och jag är kär. <3

RSS 2.0