Tänk vad fel det kan gå.

Spontana, livfulla, glädjerika, lyckliga, you name it. We had it all.

Hur det blev som det blev har jag ingen aning om. Hur mycket jag saknar oss kan jag inte beskriva. Att veta att du bytt ut mig svider nått förjävligt. Att se er göra samma saker vi gjort, skratta åt skämten vi uppfunnit - krossar mitt hjärta i tusen bitar. Men trotts det skulle jag inte för nått i hela världen ta tillbaka dig.  Inte enns dig tänker jag ta tillbaka, för ni är alla så patetiska när ni kommer krypandes tillbaka.

DÖ FJORTIS, DÖ.

Farsta + Mellandagsrea = Välspenderade Pengar

Kom för ett litet tag sen hem från farsta centrum, Shoppat järnet.. Blev ett ex antal påsar med ett ex antal plagg. Härligt värre alltså. Åtta påsar vart det, Jiii jag är super nöjd.. Eller ett par jeans jag köpte var förstora, men det är bara att hasa ner dom på rumpan och vips blev det ett par snygga baggy jeans. Bella skulle ha följt med mig men hon är helt omöjlig att få tag på ibland.. mobilen måstw vara ur funktion eller så pratar hon 24/7 för linjen var blockad varje gång.  senast jag kom fram hemma hos henne var hon hos sin pojkvän och jag har hans nummer.. men jag vill inte jaga henne om flickan är upptagen :) Men om du läser det här gumms så ring mig om jag inte hinner få tag på dig först! Vi var på bio i måndags, det var väl ingen höjdar film, den var bara gullig egentligen.. Sitter här framför datan i min nya mega mysiga tröja från carlings och ett par nya mjukis byxor.. Om ett år eller så kommer jag behöva skaffa en till garderob till mina mjukis byxor.. I love them , kunde inte låta bli att köpa yttliggare ett par (a).. Aja , jag ska sticka nu.. Guitar hero bara ligger där och väntar på mig. 
Tjux  

En vecka sen aldrig mer

Det här är den sista veckan på år 2007. "En vecka sen aldrig mer" låter så himlans dystert , det är verkligen som att världen ska upphöra att existera, Men nepp :) det kommer ett till år , en ny start brukar många se det som, och det kan ju faktiskt behövas. =)  Nej nu är klockan nio och det är dags att ge sig av, Tjuhux


God Jul

Jiiiiii GOD JUL FÖR FAN :)

Märkligt hur allt ändras

Ja , jag gjorde slut med min pojkvän i veckan. Det är helt otroligt hur alla runt omkring mig ändrades så fort jag gjort det, innan kändes de som att han var allt som fanns, men vafan världen e full av möjligheter. Dem flesta säger att jag förändrades jätte mycket när jag hade pojkvän, Ja jag var inte singel längre det kart det blir annorlunda .. men men , Jag trivs nog 100 gånger mer som det är just än med pojkvän även om man har sina stunder så e jag en singel människa, eller ja jag vet att det finns vissa som jag skulle kunna spendera några år med liksom .. men de kommer ju inte hända , så tills det händer kommer jag förbli singel.. och så ska det vara ,

Nu behöver jag sova innan jag skriver mer pinsamheter eller vafan jag håller på med :) puuuuuss

Tyresö Vs. S:t Martins

Kan alla bara verkligen säga vad dom tycker? vilket gymnasium ska jag välja? igår skakade Jerry om hela min värld genom att påpeka att tyresös måleri linje blivit renoverad  och nu har även dem egna bås... Jag hade allt uttänkt att jag skulle offra mig för att åka hela vägen till sundbyberg för att kunna gå i en riktigt bra skola, men nu vet jag inte om S:tmartins e så mycket bättre än vad Tyresö gymnasium är..  Jag hade hört från alla håll att tyresös målar linje innebar att man fick en varsin planka att måla på och sen var det klart.. men ehm nu var det tydligen inte så.  HJÄLP?!

Julångest

Köttbullar, prinskorvar, julskinka, rökt lax, gravad lax, löjrom, räkor, ägghalvor, oxfilé, janssons frestelse, revbesspjäll, kokt potatis, ungsbakad potatis, potatis sallad, daddelsallad, klassisk sallad, rödbetssallad, fruktsallad, risgrynsgröt, knäck , kola, aladin asken, pepparkakor, lussebullar, julmust, glögg - listan bara fortsätter och fortsätter.  Vår familj är verkligen höjdare på att proppa julbordet fullt med olika otäckheter.

Just nu känner jag mig sjuk, och jag hoppas nästan att jag ska hinna insjukna innan julen så att jag kan ligga hemma och missa det långa oändliga bordet med olika saker som de proppar på en. Och orkar man inte så är man självklart sjuk igen.. Jisses det spelar verkligen ingen roll om man är frisk eller inte, man kommer tydligen aldrig att slippa ifrån den här ständiga påtreyckningen när de gäller mat. Idag var jag inte enns i närheten av att vara hungrig trotts det var jag tvungen att äta min caesar sallad från mcdonalds, sågott som doppad i fett. jag kunde lika gärna tagit ett paket smör på en gång och tryckt i mig det. Nej gud vilken ångest jag får ibland. Speciellt nu när jag vet att det har bara är början..

Jaja , vad ska man göra åt saken om inte träna riktigt stenhårt liksom. Blä jag e för lat för tillfället, jag vill börja på kickboxningen nu med det samma. Men de får jag inte förenns jag fyllt 15. Blää  några månader kvar sen  blir det stenhård träning.. Och jag får min efterlängtade moppe, Jey! och sen går jag ut nian och kommer äntligen slippa fucking kumla anstalt. Jisses va skönt! Skit skola.

Känner att jag ska lira lite guitar hero nu istället. Åh mamma tjatar över allt mellan himmel och jord just nu jag lyssnar inte lika mycket som jag borde, mest om gymnasiet... Hon vill att jag ska gå Estet. Bläääää aldrig,
Estet, media och naturvetenskap  Never ever. nä , nu ska jag spela och klara lite låtar. tjuhu


Shes back

                                                        267790-10

Weird Feelings

Nu var det typ jätte länge sen jag skrev i bloggen. Jag har liksom inte haft tid riktigt.. Min pappa kom hem förra lördagen efter att ha vart borta i Argentina i ganska exakt ett år. Just nu börjar det kännas som vanligt igen när det gäller honom, eller inte riktigt, i vanliga fall brukar jag bara längta efter att få komma ifrån sundbyberg tillbaka till tyresö ( pappa och min "andra" familj bor i sumpan) men för tillfället känns det bara skönt att komma ifrån allt där borta, trotts att jag måste gå upp klockan halv sex för att åka till skolan.. Petitesser.
Nått som inte är särskillt härligt däremot är mina två bokredovisningar som ska lämnas in på måndag.. jag har läst en bok, och håller på med den andra. men grejjen är den att varje gång jag försöker läsa boken somnar jag asså det spelar ingen roll om jag är trött eller inte, jag somnar ändå efter ca 4-5 sidor. Man skulle kunna tro att boken är så otroligt ointressant, men det är den inte - tvärtom den e skit bra, det kanske har att göra med att jag koncentrerar mig så mkt på den eller nått... Vet inte riktigt.. men men , lite stressad är jag då som sagt för om jag inte gör dem, kommer jag inte komma in på nått gymnasium, KUL!  IG i svenska heter detta fenomen och följderna är IV-linjen. Nej tack..  sen har jag två prov på mpndagen också, som att det inte va jobbigt nog. Det slog mig just att det är söndag idag, med andra ord ska jag göra 2 bokredov idag och plugga till 2 prov HAHAHAHA
nej nu går jag och dör.
puss

RSS 2.0